Menu

Alle internationale bestemmingen

Zeewaardig verpakken, documenten opmaken, alles tot in de puntjes geregeld voor uw Internationale Verhuizing. Dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!

European Moving Group (EMG)

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met internationale verhuizingen overzee en verhuizingen binnen Europa. Deze ervaring en ons lidmaatschap aan de European Moving Group (EMG) betekent concreet voor u dat wij een overzichtelijke planning maken en weten hoe uw inboedel naar een ander land, of zelfs een ander continent verplaatst moet worden.

Erkende Verhuizer en FEDEMAC certificaat 2017

Naast het EMG-lidmaatschap is Mondial Oostland Verhuizingen ook Erkende Verhuizer en aangesloten bij FEDEMAC, de federatie van Europese verhuisorganisaties. Zo bent u er zeker van dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen. Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017.

Mondial Oostland Verhuizingen komt overal

De juiste papieren bij de douane

Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Mondial Oostland Verhuizingen heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw goederen zo verpakt zijn dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport, over zee of over de weg, en veilig en ongeschonden aankomen op de plek van bestemming.  Zo helpen wij u om zorgeloos te verhuizen naar het buitenland.

Overzee verhuizingen in beeld

Tijdelijke verhuizingen naar het buitenland

Verhuist u tijdelijk naar het buitenland, bijvoorbeeld omdat u expat bent? Dan kunt u uw inboedel veilig opstaan in een van onze opslagfaciliteiten. Tijdelijke opslag kan al tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een agrarische verhuizing in beeld

Gespecialiseerd in verhuizingen vanuit en naar

Verhuiskosten

Fotos-pand-met-vlaggen-en-mooi-weer-juli-2009-001-300x225 Wilt u graag weten met welke verhuiskosten u rekening kunt houden? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschreven hoe hoog de kosten zijn, maar ook welke verhuisservices u allemaal van ons kunt verwachten.

Verhuisgroupage en deelladingen

Wij verzorgen maandelijks meerdere internationale verhuizingen (zowel binnen Europa als naar overzeese bestemmingen), zodat wij kleine met grotere verhuizingen kunnen combineren.

Dit biedt voordelen vanwege lagere kosten van gezamenlijk transport, zodat wij u in veel gevallen een interessante aanbieding kunnen doen. Informeer naar onze mogelijkheden en bel 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar  info@oostland.com.

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw internationale verhuizing? Vraag dan een offerte aan!

Brochures
Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Beveiligde opslagmogelijkheden

Mondial Oostland Verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen, emigreren, en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Hoe het werkt

Bij Mondial Oostland Verhuizingen maken wij gebruik van een opslagregistratiesysteem. Goederen, huisraad en archieven van onze klanten zijn op deze manier snel vindbaar. Het is op deze manier ook mogelijk om tussentijds uw spullen uit onze opslag halen, direct wanneer dat nodig is. Opslag kan op verschillende manieren plaatsvinden, in afgesloten containers, stellingen of in vrije ruimten.

Uw waardevolle bezittingen (tijdelijk) opslaan in een optimale omgeving?

Kies dan voor Mondial Oostland Verhuizingen. Onze terminals zijn droog, verwarmd, stofvrij en beveiligd. Optimale omstandigheden om uw goederen in topconditie te houden tot het moment dat u ze weer nodig heeft. Vraag nu een offerte aan, bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com. Wij staan graag voor u klaar.

Leuk om te lezen

10 Things You Should Never Wear When Traveling Abroad
A Worry-Free Vacation: Preparing Your Home for Your Time Away
Road Trip Packing List (with Checklists)
Mondial Oostland Verhuizingen, Grenzeloos Verhuizen!