Menu

Verhuizen naar Zweden

Ikea, Volvo en Gardena. Bekende merken in onze Nederlandse maatschappij maar allemaal afkomstig uit Zweden. Gaat u emigreren en binnenkort verhuizen naar Zweden en bent u op zoek naar iemand die weet hoe een emigratie / verhuizing naar Zweden in zijn werk gaat? Dan bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen aan het goede adres.

Vraag een offerte aan

Zorgeloos verhuizen naar Zweden

U wilt vast zorgeloos verhuizen naar Zweden en wellicht heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw waardevolle bezittingen. Mondial Oostland Verhuizingen is Erkend Verhuizer. Wij hebben professionele verhuizers voor u beschikbaar en het juiste verpakkingsmateriaal, zo worden uw waardevolle bezittingen optimaal beschermd tijdens transport. In onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten, totaal 7.500m2, kunt u uw inboedel veilig opslaan tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Film Mondial Oostland Verhuizingen

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen:

Verhuisofferte voor uw verhuizing naar Zweden

Laat u vrijblijvend informeren door één van onze internationale verhuisadviseurs en ontvang een duidelijke verhuisofferte voor uw verhuizing naar Zweden. Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de- en montage van uw meubels besproken. Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke verhuisofferte en wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Groupage ritten naar Zweden

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Op deze manier kunt verhuizen op het moment dat het u schikt tegen interessante tarieven.

Verhuiskosten

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing vanuit of naar Zweden? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tip: Op deze website over Zweden vindt u allerlei handige informatie ter voorbereiding op uw overweging om naar Zweden te verhuizen / emigreren.

Opslag mogelijkheden

OOostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Brochures

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Zorgeloos Verhuizen naar Zweden = Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen