Menu

Archiefverhuizing

Verhuizingen van archieven (archiefverhuizing) zijn specialistische projecten die zich kenmerken door een hoge moeilijkheidsgraad. Alle te verhuizen documenten moeten tijdens en na de verhuizing beschikbaar en vindbaar zijn. Dit vereist vakmanschap en goede registratie tijdens de uitvoering en een zeer gedegen voorbereiding. Onze vakkundige en ervaren archiefverhuizers dragen zorg voor het juist en opvolgend in- en weer uitpakken van uw archiefstukken.

Vertrouwelijke of kostbare informatie

Het herhuisvesten van archieven kan plaatsvinden tijdens een complete bedrijfsverhuizing of tijdens een interne verhuizing. Vaak betreft dit zeer vertrouwelijke of kostbare informatie, tijdens de uitvoering dragen onze gescreende archiefverhuizers zorg voor beveiliging, toezicht en een vlekkeloze uitvoering!

Archiefverhuizing van de hoogste kwaliteit

Verhuisbedrijf Oostland kan een archiefverhuizing van de hoogste kwaliteit voor u realiseren. Dat we daadwerkelijk over alle middelen en kennis beschikken om zo’n verhuizing uit te voeren is vastgesteld tijdens een audit door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA.

Verhuiskosten

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht archiefverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de archiefverhuizer van Nederland!

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen!