> Menu

Archiefverhuizing

Verhuizingen van archieven (archiefverhuizing) zijn specialistische projecten die zich kenmerken door een hoge moeilijkheidsgraad. Alle te verhuizen documenten moeten tijdens en na de verhuizing beschikbaar en vindbaar zijn. Dit vereist vakmanschap en goede registratie tijdens de uitvoering en een zeer gedegen voorbereiding. Onze vakkundige en ervaren archiefverhuizers dragen zorg voor het juist en opvolgend in- en weer uitpakken van uw archiefstukken. Meer weten over onze aanpak? Neem direct contact op met één van onze verhuismedewerkers en bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en vraag meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Archiefverhuizing

Archieven bezitten vaak zeer vertrouwelijke of kostbare informatie. De gescreende archiefverhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen zorgen voor beveiliging en toezicht tijdens de archiefverhuizing, zodat deze vlekkeloos verloopt. Het herhuisvesten van archieven kan plaatsvinden tijdens een complete bedrijfsverhuizing of tijdens een interne projectverhuizing.

Vraag een offerte aan

Archiefverhuizing, hoge kwaliteit

Mondial Oostland Verhuizingen levert archiefverhuizingen van hoge kwaliteit. Wij beschikken daadwerkelijk over alle middelen en kennis  om een archiefverhuizing op een juiste manier uit te voeren, dat is vastgesteld tijdens een audit welke uitgevoerd is door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA.

Vraag een offerte aan

Verhuiskosten

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht archiefverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de archiefverhuizer van Nederland! Bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met één van onze verhuismedewerkers of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos uw archief verhuizen!