Menu

Verhuisbedrijf Denemarken

Zorgeloos emigreren naar Denemarken? Dan bent u bij de Mondial Oostland Verhuizingen aan het goede adres. Verhuis u binnenkort naar Denemarken en bent u opzoek naar iemand die weet hoe emigreren naar Denemarken in zijn werk gaat? Lees dan verder of vraag direct een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuisspecialist en Erkende Verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met internationale verhuizingen overzee en verhuizingen binnen Europa en is de verhuisspecialist voor uw internationale verhuizing naar Denemarken. Wij kennen als geen ander de wet- en regelgeving die in Denemarken geldt, bijvoorbeeld t.a.v. het inklaren van goederen.

Uw inboedel wordt op professionele wijze verpakt en veilig vervoerd naar uw nieuwe woning in Denemarken.

Mondial Oostland is Erkende Verhuizer, wij zijn via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties en wij zijn lid van European Moving Group (EMG). Voor u betekent dat concreet dat wij planmatig werken en weten hoe uw inboedel naar een ander land, of zelfs een ander continent verplaatst moet worden. Mondial Oostland Verhuizingen is uw verhuisspecialist en betrouwbare partner voor uw verhuizing en (tijdelijke) beveiligde opslag van uw goederen.

Vraag een offerte aan

Beveiligd transport wanneer u kiest voor Mondial Oostland Verhuizingen

Uw dierbare bezittingen zijn tijdens transport volledig beveiligd, wagens worden afgesloten en containers worden verzegeld. Door gebruik te maken van professionele verpakkingsmaterialen en transportmiddelen blijft uw huisraad in optimale conditie.

Bespreken van uw verhuiswensen

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een gespecificeerde aanbieding met meerdere opties. Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Oostland Verhuizingen?

 • Jarenlange internationale verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928
 • Keurmerk Erkende Verhuizer en professioneel en opgeleid personeel
 • Beveiligd transport en optimale bescherming van uw waardevolle spullen. Gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
 • Tijdelijke opslag mogelijk in een van onze beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw goederen blijven in perfecte staat.

Goed voorbereid verhuizen? Lees onze verhuistips!

Verhuizen naar het buitenland doe je niet dagelijks en er moet een hoop geregeld worden. Mondial Oostland heeft enkele tips voor u. Zo bent u goed voorbereid en kan u met een gerust hart zorgeloos verhuizen.

 1. Maak een overzichtelijke planning
 2. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
 3. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 4. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
 5. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
 6. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 7. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
 8. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
 9. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
 10. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructie filmpjes.

Betaalbaar verhuizen naar Denemarken

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden, uw verhuizing naar Denemarken wordt op deze manier zeer betaalbaar, vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Verhuisofferte aanvragen voor uw internationale verhuizing

Benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing van of naar Denemarken (Kopenhagen, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding)? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Tijdelijke verhuizen naar Denemarken en opslag nodig?

Verhuist u tijdelijk naar Denemarken, bijvoorbeeld omdat u expat bent? Dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in een van onze opslagfaciliteiten. Verhuisbedrijf Oostland is behalve specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen ook specialist in de opslag van archieven, meubels en inboedels. In Kolham (Groningen) hebben wij ruim 7.500m2 opslagruimte beschikbaar. Deze ruimtes zijn risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in goede conditie. Ideaal als u internationaal gaat verhuizen en (tijdelijk) uw inboedel wilt opslaan.

Tijdelijke opslag kan al tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Benieuwd naar de kosten voor inboedelopslag of archiefbeheer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Referenties

Lees hier de verhuiservaringen van onze relaties.

Offerte aanvraag verhuizen Denemarken

Gaat u verhuizen naar of vanuit Denemarken? Neem contact op met onze verhuisadviseurs, bel: 0598 – 39 98 20 of vraag vandaag nog een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Downloads

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen