Menu

VERHUIZEN NAAR SPANJE

De flamingo, Barcelona, Sagrada Familia, de Costa del sol en tappas, enkele culturele en smaakvolle hoogstandjes van Spanje. Heeft u plannen om zich hier te vestigen en wilt u zorgeloos verhuizen naar Spanje? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen heeft veel kennis en ervaring met het organiseren van internationale verhuizingen binnen Europa en wereldwijd. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de wet- en regelgeving in Spanje. Uw verhuizing naar Spanje wordt professioneel en tot in de puntjes georganiseerd.

Vraag een offerte aan

Zorgeloos verhuizen naar Spanje

Wanneer u gaat emigreren dan komt er veel op u af. Op de website van de Rijksoverheid vindt u belangrijke informatie die u verder helpt. U wilt vast zorgeloos verhuizen naar Spanje en wellicht heeft u tijdelijk opslagruimte voor uw waardevolle bezittingen nodig. Mondial Oostland Verhuizingen biedt uitkomst. Laat u vrijblijvend informeren door één van onze internationale verhuisadviseurs. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare bezittingen veilig en optimaal beschermd naar uw nieuwe woonadres worden verhuisd. Heeft u tijdelijk of voor langere termijn opslagruimte nodig voor uw inboedel? In onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten, totaal 7.500 m2, kunt u uw inboedel veilig opslaan tot het moment dat u deze weer nodig heeft. Mondial Oostland Verhuizingen is Erkend Verhuizer .

Film Mondial Oostland Verhuizingen

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen:

Verhuisofferte

Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw verhuiswensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen, speciale verpakkingsmaterialen, matrashoezen en de- en montage van uw meubels besproken. Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke verhuisofferte en wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Interessante tarieven

Oostland, Zorgeloos en CO2-neutraal verhuizen!
Oostland, Zorgeloos en CO2-neutraal verhuizen!

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Spanje, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Op deze manier kunt verhuizen op het moment dat het u schikt tegen interessante tarieven.

Verhuiskosten

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing vanuit of naar Spanje? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opslag mogelijkheden

Mondial Oostland Verhuizingen is ook gespecialiseerd in klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel wilt opslaan.

Downloads

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen naar Spanje!