> Menu

Verhuisbedrijf Assen

Verhuisbedrijf Mondial Oostland is als Erkende Verhuizer zeer actief in het hoge noorden. Sinds 1928 verhuizen wij vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, vele boedels van bedrijven en particulieren. Wij durven ons ook wel dé verhuizer van het noorden te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Assen, ziet u onze Erkende Verhuizers regelmatig rondrijden bij u in de regio!

Stel uw verhuisvragen!

Verhuisbedrijf Assen

Gaat u verhuizen naar Assen en zoekt u een Erkende Verhuizer in deze omgeving. Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer en gevestigd in Kolham. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner. Ons verhuisteam staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham en ervaar wat zorgeloos verhuizen is!

Vraag een offerte aan

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen zonder zorgen? Dat doet u met de Erkende Verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen. Overigens verzorgt ons verhuisbedrijf niet alleen verhuizingen in de regio Assen, Groningen, Hoogezand en Veendam, maar door heel Nederland. Andere locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Internationaal verhuizen of emigreren? Binnen Europa, naar bijvoorbeeld Zweden of Frankrijk? Of gaat u verhuizen overzee, naar Canada of Verenigde Staten? U kunt rekenen op Mondial Oostland Verhuizingen voor uw internationale verhuizing, onze gecertificeerde verhuizers hebben kennis van wet- en regelgeving en geen locatie is ons te ver. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies. Of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Verhuistips verhuizen naar Assen

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

  1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
  4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
  5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
  8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
  9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructiefilmpjes

Wat kost mijn verhuizing? verhuisbedrijf assen

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn en stel u zich de vraag; Wat kost mijn verhuizing? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Informatiepakket  over verhuizen

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Assen? Vraag dan een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Beveiligde boedelopslag

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel beveiligd wilt opslaan. Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt.

Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn. Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Vraag een offerte aan

Referenties

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Bekijk onze referenties.

Direct contact

Bel 0598 – 39 98 20, neem contact op en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Assen!