Menu

Verhuisbedrijf Assen

Wanneer u gaat verhuizen naar Assen en op zoek bent naar een erkend verhuisbedrijf in de regio Assen, dan biedt Mondial Oostland Verhuizingen uitkomst. Met een vestiging in Kolham, Groningen, zijn wij al sinds 1928 actief. Meer weten over de aanpak voor uw verhuizing naar Assen? Stel uw verhuisvragen direct aan één van onze verhuizers.

Vraag een offerte aan

Verhuizen naar Assen

U kunt zorgeloos verhuizen naar Assen met Mondial Oostland Verhuizingen. Wij zijn Erkende Verhuizer en hebben jarenlange ervaring en kennis van verhuizen, van zowel particulieren maar ook van bedrijven, scholen en zorginstellingen.

Bekijk de video en krijg een indruk.

Met een hart voor verhuizen staat ons verhuisteam voor u klaar. Een ander groot voordeel om ons Erkende Verhuisbedrijf in te schakelen; Uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tot € 100.000, -.

 • Ervaring: Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche weten we hoe we elke verhuizing tot een succes moeten maken.
 • Professioneel Team: Ons team van goed opgeleide en vriendelijke verhuisspecialisten staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het verhuisproces.
 • Betrouwbaar: Wij zijn Erkende Verhuizer en trots op onze betrouwbare service. Wij streven ernaar om altijd aan uw verwachtingen te voldoen, zo niet te overtreffen.
 • Verhuizer sinds 1928
 • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen
 • Reactie: < 24u

Ervaar wat zorgeloos verhuizen inhoudt en neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham.

Onze aanpak

Iedere verhuizing is anders. Wij bieden een breed scala aan diensten voor een soepel verloop van uw verhuizing naar Assen en om aan uw verhuiswensen te voldoen. Onze aanpak is o.a.:

 • Verhuisplanning: Ons verhuisteam helpt u bij het plannen van elke stap van uw verhuizing naar Assen, van het inpakken tot het opzetten van uw nieuwe thuis.
 • Inpakken en uitpakken: Het inpakken en uitpakken van uw bezittingen kunt u overlaten aan onze professionals, zo kunt u zich concentreren op andere belangrijke zaken.
 • Transport: Met ons modern en goed uitgerust wagenpark zorgen we voor een efficiënt en veilig transport van uw bezittingen naar Assen.
 • Montage en demontage: Of het nu gaat om meubels of toestellen, ons team staat klaar en helpt u graag bij de montage en demontage. Zo kunt u snel settelen in uw nieuwe huis.

Verhuisbedrijf Assen nodig?

Verhuizen zonder zorgen? Dat kan met de Erkende Verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen. Naast verhuisbedrijf voor Assen zijn wij ook verhuisbedrijf voor klanten die naar andere locaties in Nederland verhuizen, zoals Groningen, Hoogezand en Veendam.

U kunt rekenen op Mondial Oostland Verhuizingen. Uw verhuizing wordt professioneel uitgevoerd door onze gecertificeerde verhuizers. Interesse in onze diensten? Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en vraag vandaag nog een offerte aan!

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing naar Assen.

 1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
 2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
 4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
 5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
 8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
 9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Meer tips over verhuizen vindt u in onze praktische instructiefilmpjes.

Wat kost mijn verhuizing? verhuisbedrijf assen

Wilt u antwoord op de vraag; Wat kost mijn verhuizing? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een overzichtelijke verhuisofferte toe. Of bel 0598 – 39 98 20 en plan direct een afspraak in met één van onze verhuisadviseurs.

Informatiepakket  over verhuizen

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket over verhuizen aan en ontvang handige tips. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Assen? Vraag dan een offerte aan!

Beveiligde boedelopslag

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde opslag van archieven, meubels en inboedelopslag. Ideaal wanneer u opslagruimte nodig heeft en uw inboedel beveiligd wilt opslaan, tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Voor de beveiligde opslag van uw goederen in ons magazijn betaalt u per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Bel 0598 – 39 98 20 voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Direct contact

Bel ons 0598 – 39 98 20 en plan een vrijblijvende afspraak in. Of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag bij een zorgeloze verhuizing in en om Assen! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze referenties en ontdek meer over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen.

Vraag een offerte aan