Menu

Verhuisbedrijf Assen

Verhuisbedrijf Mondial Oostland is als Erkende Verhuizer zeer actief in het hoge noorden. Sinds 1928 verhuizen wij vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, vele boedels van bedrijven en particulieren. Wij durven ons ook wel dé verhuizer van het noorden te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Assen, ziet u onze Erkende Verhuizers regelmatig rondrijden bij u in de regio!

Met onze vestiging in Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Stel uw verhuisvragen!

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen; ‘Zorgeloos verhuizen’ niet alleen in de omgeving van Assen, maar ook nationaal en internationaal!

Verhuizen zonder zorgen? Dat doet u met de Erkende Verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen. Overigens verzorgt ons verhuisbedrijf niet alleen verhuizingen in de regio Assen, Groningen, Hoogezand en Veendam, maar door heel Nederland. Andere locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Internationaal verhuizen of emigreren? Binnen Europa, naar bijvoorbeeld Zweden of Frankrijk? Of gaat u verhuizen overzee, naar Canada of Verenigde Staten? U kunt rekenen op Mondial Oostland Verhuizingen voor uw internationale verhuizing, onze gecertificeerde verhuizers hebben kennis van wet- en regelgeving en geen locatie is ons te ver. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies.

Verhuistips voor zorgeloos verhuizen naar Assen

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

  1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
  4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
  5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
  8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
  9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructie filmpjes

Verhuizen naar Assen? Informeer naar de verhuiskosten!

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Informatiepakket voor zorgeloos verhuizen naar Assen

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Drenthe? Vraag dan een offerte aan!

Beveiligde boedelopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel beveiligd wilt opslaan. Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt.

Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn. Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties voor verhuizen naar Assen

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Bekijk onze referenties.

Direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen in Assen

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Assen!