Menu

Verhuisbedrijf Drenthe en omstreken

Gaat u verhuizen naar Drenthe en wilt u graag zorgeloos verhuizen? Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen is verhuisbedrijf voor Drenthe en omstreken.

Vraag een offerte aan

Zorgeloos verhuizen naar Drenthe

Bij Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen begrijpen we dat verhuizen een grote stap is. De professionele verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw nieuwe begin in Drenthe. Bekijk de video en krijg een indruk.

Van het inpakken van uw bezittingen tot het vervoer naar uw nieuwe locatie, met toewijding en hart voor verhuizen zorgen wij ervoor dat uw verhuizing naar Drenthe op rolletjes verloopt.

Met een goede voorbereiding en planning, het juiste beschermende verpakkingsmateriaal en speciale luchtgeveerde meubelwagens zorgen onze verhuismedewerkers ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig en onbeschadigd verhuisd worden naar uw nieuwe woning.

Wist u dat verhuizen op plaats vijf in de stress top-10 van Nederlanders staat? Voorkom stress en geef uw verhuizing uit handen aan Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat u relaxed en zonder zorgen kunt verhuizen.

Uw zorgeloze verhuizing naar Drenthe, onze aanpak

Voordat u zorgeloos kunt verhuizen naar Drenthe komt één van onze verhuisadviseurs bij u voor een verhuisopname. Uw wensen en mogelijkheden worden besproken. Daarnaast wordt het volume van uw inboedel bepaald en er wordt een datum gekozen voor uw verhuizing.

Na deze verhuisopname ontvangt u van onze verhuisexpert een zorgvuldige planning en een overzicht van de gemaakte afspraken, op die manier weet u precies wat er wanneer gaat gebeuren en wordt niks aan het toeval overgelaten.

In het overzicht staat ook wanneer de verhuisdozen bij u thuis worden bezorgd, op welk moment uw inboedel wordt ingepakt, wanneer het laden en lossen van de meubelwagens plaatsvindt en wanneer de verhuisdozen weer worden opgehaald. Dagelijks verhuist Mondial Oostland Verhuizingen vele particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Bent u de volgende?

Particuliere en zakelijke verhuizingen in Drenthe

Of u nu een gezin bent dat naar Drenthe verhuist of een bedrijf dat zijn kantoor naar deze prachtige regio verplaatst, wij zijn er om u te helpen. Onze ervaren verhuizers hebben expertise in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en staan garant voor een professionele aanpak die aan al uw behoeften voldoet.

Waarom kiezen voor Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen?

  • Ervaring: Met jarenlange ervaring (verhuizer sinds 1928) zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de verhuisbranche.
  • Betrouwbaarheid: Wij zijn erkende verhuizer en gecertificeerd, uw bezittingen zijn in veilige handen.
  • Maatwerk: Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen.
  • Stressvrij: Onze toegewijde verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing zonder stress verloopt, van begin tot eind.

Erkende Verhuizer, Mondial Movers en ISO gecertificeerd

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn aangesloten bij Mondial Movers, ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001:2015 gecertificeerd. Mondial Oostland is uw betrouwbare partner voor het organiseren van uw verhuizing en voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw goederen.

Aanvullende verhuisdiensten

Naast het verhuizen van uw inboedel biedt Mondial Oostland Verhuizingen aanvullende verhuisdiensten zoals:

  • Het in- en uitpakken van verhuisdozen.
  • Het (de)monteren van meubels.
  • Handymanwerkzaamheden, zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.

(tijdelijke) inboedelopslag. Wij beschikken over ruim 7.500 m³ klasse 3 beveiligde, stofvrije en verwarmde terminals voor opslag in Kolham (Groningen).

Op basis van uw wensen en beschikbare budget stelt onze verhuisadviseur een passend verhuispakket samen voor u, voorzien van een compleet kostenoverzicht. Zo kunt u op een eenvoudige manier de juiste keuzes maken. Uw kunt uw verhuizing volledig uitbesteden, of ervoor kiezen om alleen het vervoer van uw waardevolle bezittingen door Mondial Oostland te laten verzorgen.

Verhuischecklist

Heeft u aan alles gedacht? Wij helpen u graag om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen. Download de verhuischecklist en voorkom dat u dingen vergeet.

Referenties, wat klanten over ons zeggen

Zorgeloos verhuizen in Drenthe begint met Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ga naar referenties , lees de klantreacties en ontdek waarom zij voor ons kiezen.

Heeft u recht op verhuisvergoeding?

In een aantal gevallen heeft u recht op verhuisvergoeding. Moet u als huurder verplicht uw woning verlaten, i.v.m. sloop of renovatie van de woning? Controleer of u recht heeft op  verhuiskostenvergoeding. Wanneer u moet verhuizen i.v.m. uw werk dan kunt u in sommige gevallen via uwwerkgever een vergoeding te krijgen. Die vergoeding kunt u vervolgens inzetten om Mondial Oostland Verhuizingen in te huren, zo hoeft uw verhuizing helemaal niet duur te zijn.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Drenthe?

Ook voor (tijdelijke) beveiligde opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen BV op de juiste plek! Gaat u verhuizen dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Drenthe.  Maak gebruik van onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagcapaciteiten in Kolham. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Contact

Wilt u zorgeloos verhuizen naar Drenthe en meer informatie ontvangen over onze verhuisdiensten? Neem contact op of plan direct een afspraak in met één van onze verhuisadviseurs. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en helpt u graag om te verhuizen naar uw nieuwe thuis in Drenthe.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen = zorgeloos verhuizen naar Drenthe