Menu

Verhuizen naar Drenthe

Gaat u verhuizen naar Drenthe en wilt u graag zorgeloos verhuizen? Bij Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen bent u aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Verhuizing naar Drenthe op rolletjes

De professionele verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Drenthe op rolletjes verloopt. Met een goede voorbereiding en planning, het juiste beschermende verpakkingsmateriaal en speciale luchtgeveerde meubelwagens zorgen onze verhuismedewerkers ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig en onbeschadigd verhuisd worden naar uw nieuwe woning. Wist u dat verhuizen op plaats vijf in de stress top-10 van Nederlanders staat? Voorkom stress en geef uw verhuizing uit handen aan Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat u relaxed en zonder zorgen kunt verhuizen.

Vraag een offerte aan

Onze aanpak voor uw zorgeloze verhuizing naar Drenthe

Voordat u zorgeloos kunt verhuizen naar Drenthe komt één van onze verhuisadviseurs bij u om een verhuisopname te verzorgen. Uw wensen en mogelijkheden worden besproken. Daarnaast wordt het volume van uw inboedel bepaald en er wordt een datum gekozen voor uw verhuizing.

Na deze verhuisopname ontvangt u van onze verhuisexpert een zorgvuldige planning en een overzicht van de gemaakte afspraken, op die manier weet u precies wat er wanneer gaat gebeuren en wordt niks aan het toeval overgelaten. In het overzicht staat ook wanneer de verhuisdozen bij u thuis worden bezorgd, op welk moment uw inboedel wordt ingepakt, wanneer het laden en lossen van de vrachtwagens plaatsvindt en wanneer de verhuisdozen weer worden opgehaald. Dagelijks verhuist Mondial Oostland Verhuizen in het binnenland en internationaal vele particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Bent u de volgende?

Vraag een offerte aan

Erkende Verhuizer, Mondial Movers en ISO gecertificeerd

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer, aangesloten bij Mondial Movers, ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001:2015 gecertificeerd. Via de Organisatie voor Erkende Verhuizers zijn wij aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Mondial Oostland is uw betrouwbare partner voor het organiseren van uw verhuizing en voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw goederen.

Particuliere en zakelijke en zorgverhuizingen, nationaal en internationaal

Mondial Oostland Verhuizingen is gespecialiseerd in particuliere, zakelijke, en zorgverhuizingen zowel nationaal als Drenthe en Assen maar ook internationaal.

Aanvullende verhuisdiensten

Naast de verhuizing van uw inboedel levert Mondial Oostland Verhuizingen aanvullende verhuisdiensten zoals:

  • Het in- en uitpakken van verhuisdozen.
  • Het (de)monteren van meubelstukken.
  • Handymanwerkzaamheden, zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.
  • (tijdelijke) inboedelopslag. Wij beschikken over ruim 7.500 m³ klasse 3 beveiligde, stofvrije en verwarmde terminals voor opslag in Kolham (Groningen).

Op basis van uw wensen en beschikbare budget stelt onze verhuisadviseur een passend verhuispakket voor u samen, voorzien van een compleet kostenoverzicht. Zo kunt u op een eenvoudige manier de juiste keuzes maken. Uw kunt uw verhuizing volledig uitbesteden, of ervoor kiezen om alleen het vervoer van uw waardevolle bezittingen door Mondial Oostland te laten verzorgen.

Vraag een offerte aan

Verhuischecklist

Heeft u aan alles gedacht? Wij helpen u graag om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen. Download de verhuischecklist en voorkom dat u dingen vergeet.

Referenties, wat klanten over ons zeggen

Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Ga naar referenties en lees de klantreacties.

Heeft u recht op verhuisvergoeding?

In een aantal gevallen heeft u recht op verhuisvergoeding. Moet u als huurder verplicht uw woning verlaten, i.v.m. sloop of renovatie van de woning? Controleer of u recht heeft op  verhuiskostenvergoeding. Wanneer u moet verhuizen i.v.m. uw werk dan kunt u in sommige gevallen via uw werkgever een vergoeding te krijgen. Die vergoeding kunt u vervolgens inzetten om Mondial Oostland Verhuizingen in te huren, zo hoeft uw verhuizing helemaal niet duur te zijn.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Drenthe?

Ook voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen BV op de juiste plek! Gaat u verhuizen dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Drenthe.  Maak gebruik van onze klasse 3 beveiligde opslagcapaciteiten in  Kolham. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Vraag een offerte aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze verhuisadviseurs? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar en verzorgen graag uw zorgeloze verhuizing.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen = zorgeloos verhuizen naar Drenthe