> Menu

Verhuisbedrijf Zuid-Afrika

Mondial Oostland Verhuizingen heeft veel ervaring met emigraties en verhuizingen naar Zuid-Afrika.

Zorgeloos Verhuizen verhuizen naar Zuid-Afrika

Zorgeloos Verhuizen betekent voor uw verscheping o.a. een deugdelijke zeewaardige verpakking van uw inboedel. Voor Zuid-Afrika komt daarbij een betrouwbare verhuis partner in Zuid-Afrika en begeleiding bij de douane procedures.

Jarenlange relaties met onze verhuis-partners

Wij hebben jarenlange relaties met onze verhuis-partners in Kaapstad, Port Elizabeth, Durban, Johannesburg, Soweto, Pretoria, etc. Zij verzorgen in onze opdracht het inklaren van de inboedel bij de douane, transport van de container naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Groupage ritten naar Zuid-Afrika

Omdat wij veel verhuizingen naar Zuid-Afrika uitvoeren, kunnen wij kleine ladingen gemakkelijk meenemen. Heeft u een kleine zending die nog in één van onze containers past, dan maken wij graag een aantrekkelijke prijs voor u.

Verhuiskosten

Benieuwd naar een offerte voor uw emigratie naar Zuid-Afrika? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Oostland, Grenzeloos Verhuizen! Ook naar Zuid-Afrika