Menu

Verhuizen naar Noorwegen

Het land van de fjorden en elanden lonkt voor veel Nederlanders. Bent u helemaal in de Scandinavische sferen gekomen en gaat u emigreren naar Noorwegen? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, uit de provincie Groningen, helpt u graag bij uw zorgeloze verhuizing naar Noorwegen.

Vraag een offerte aan

Verhuizen naar Noorwegen

Erkend Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt met regelmaat internationale verhuizingen. Gaat u verhuizen naar Noorwegen? De chauffeurs / verhuizers kennen de weg in Noorwegen en in Scandinavië, wij zijn op de hoogte van de procedures in Noorwegen en andere Scandinavische landen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn expert als het om internationaal verhuizen gaat.

Mondial Oostland Verhuizingen: betrouwbaar en professioneel internationaal Verhuizen

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer, lid van EMG groep (European Moving Group) en in het bezit van FEDEMAC certificaat. Met Mondial Oostland Verhuizingen bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele partij voor uw internationale verhuizing naar Noorwegen.

Zorgeloos verhuizen

Wanneer u gaat emigreren naar Noorwegen, omdat u bijvoorbeeld in Noorwegen gaat werken, dan zijn er naast uw verhuizing veel zaken die u moet regelen. Een heel karwei, zo weten wij uit ervaring. Wilt u graag zorgeloos verhuizen naar Noorwegen? Mondial Oostland Verhuizingen neemt graag de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Vraag een offerte aan

Uw spullen veilig verhuizen naar Noorwegen? Zo werkt het bij Mondial Oostland Verhuizingen

Voordat u gaat verhuizen plannen wij een afspraak met u in.
Tijdens een persoonlijke kennismaking en een bezoek aan uw woning taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel en bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel en het de- en her-monteren van meubels.

Persoonlijke bezittingen en inboedel goed beschermd

Inpakken van uw persoonlijk bezittingen gebeurt bijvoorbeeld dozen en speciaal verpakkingsmateriaal, zoals matrashoezen, schilderijboxen en garderobedozen. Uw inboedel is gegarandeerd goed beschermd en optimaal beveiligd tijdens transport en komt in prima staat aan bij uw nieuwe woonhuis.

Taxatie en verhuisofferte voor uw verhuizing

Op basis van de taxatie en uw wensen ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties voor uw verhuizing naar Noorwegen. Benieuwd naar een verhuisofferte omdat u gaat emigreren naar Noorwegen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

De juiste papieren bij de Noorse douane

Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Zo ook voor de regelgeving in Noorwegen en andere Scandinavische landen. Mondial Oostland Verhuizingen heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw goederen zo verpakt zijn dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport, over zee of over de weg, en veilig en ongeschonden aankomen op de plek van bestemming. Zo helpen wij u om zorgeloos te verhuizen naar het buitenland.

Groupage ritten naar Noorwegen: aantrekkelijke verhuistarieven voor u!

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Stavanger, Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Sotra, Tingvoll, Bergen, Moss, Alesund, Drammen, Lillehammer, Halden, Narvik, Loddefjord, Hamar, Balestrand, Haugesund, Kongsberg, Nannestad, Sarpsborg, Kristiansund, Langesund, Larvik, Harstad, Tromso, Leirsund en Fredrikstad. Informeer naar onze mogelijkheden en bel 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar info@oostland.com.

Informatie en eisen bij emigreren naar Noorwegen

Op deze website vindt u allerlei handige informatie en eisen over emigreren naar Noorwegen.

Referenties van klanten van Mondial Oostland Verhuizingen

Benieuwd hoe onze klanten hun verhuizing met Mondial Oostland Verhuizingen hebben ervaren? Bekijk hier enkele referenties.

Inboedelopslag in klasse 3 beveiligde, verwarmde en stofvrije opslagloodsen

Uw inboedel (tijdelijk) opslaan, omdat u niet direct uw nieuwe woning in Noorwegen kunt betrekken? Geen zorgen: Mondial Oostland Verhuizingen is in het bezit van klasse 3 beveiligde, verwarmde en stofvrije opslagloodsen, waar wij uw waardevolle spullen in beveiligde ruimten en containers kunnen stallen.

Bij Mondial Oostland Verhuizingen maken wij gebruik van een opslagregistratiesysteem, goederen, huisraad en archieven van onze klanten zijn op deze manier snel vindbaar. Het is op deze manier ook mogelijk om tussentijds uw spullen uit onze opslag halen, direct wanneer dat nodig is. Opslag kan op verschillende manieren plaatsvinden, in afgesloten containers, stellingen of in vrije ruimten.

Opslag bij Oostland betekent dat uw goederen in topconditie blijven tot het moment dat u ze weer nodig heeft. Vraag nu uw offerte aan, bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Vraag een offerte aan

Zorgeloos verhuizen vanuit of naar Noorwegen?

Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over Internationaal verhuizen. Voor het inplannen van een persoonlijke afspraak en het uitvoeren van een verhuisopname bij u op locatie kunt u een offerteaanvraag indienen. Of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0598 – 39 98 20.  Mondial Oostland regelt graag uw zorgeloze verhuizing van of naar Noorwegen.

Vraag een offerte aan

Brochures

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen naar Noorwegen!