Menu

Verhuisbedrijf Hoogezand

Zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing van of naar Hoogezand? Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen is als Erkende Verhuizer zeer actief in de regio Hoogezand.

Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren, waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van het noorden durven te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Hoogezand, ziet u onze erkende verhuizers regelmatig rondrijden in Hoogezand!

Met onze vestiging in en Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Stel uw verhuisvragen!

Verhuisbedrijf in Hoogezand met verhuizingen in heel (Noord) Nederland

Verhuizen zonder zorgen dat doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Hoogezand, geen locatie is ons te ver.

Andere locaties waar verhuisbedrijf Mondial Oostland ook druk aan het verhuizen is:

Offerte aanvragen

Gediplomeerd personeel

Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Kosten voor uw verhuizingverhuisbedrijf hoogezand

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Offerte aanvragen

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Hoogezand? Vraag dan een offerte aan!

Informatiepakket aanvragen

Beveiligde opslag

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of neem contact op, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Hoogezand!