Menu

Verhuizen naar Duitsland

Duitsland is voor veel Nederlanders een aantrekkelijk land om naar te verhuizen. We spreken de taal, of kunnen deze goed leren. Duitse ondernemingen nemen graag Nederlanders in dienst en woningen zijn betaalbaar en degelijk gebouwd. Gaat u verhuizen naar Duitsland en wilt u dat uw verhuizing soepel verloopt? Mondial Oostland Verhuizingen heeft de kennis en jarenlange internationale verhuiservaring in huis. Laat u informeren en verhuis zorgeloos.

Vraag een offerte aan

Betaalbaar verhuizen naar Duitsland

U wilt graag zorgeloos verhuizen naar Duitsland, met een verhuisbedrijf dat zuinig omgaat met uw waardevolle bezittingen. Dan is het goed om te weten dat Mondial Oostland Verhuizingen Erkende Verhuizer is en is aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Daarnaast zijn wij zijn lid van European Moving Group (EMG). Voor u betekent dat concreet dat wij planmatig werken en weten hoe uw inboedel naar een ander land, of zelfs een ander continent verplaatst moet worden. Mondial Oostland Verhuizingen is uw verhuisspecialist en betrouwbare partner voor uw verhuizing en (tijdelijke) beveiligde opslag van uw goederen.

Waarom kiezen voor Oostland Verhuizingen?

 • Jarenlange internationale verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928
 • Beveiligd transport en optimale bescherming van uw waardevolle spullen. Gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
 • Erkende Verhuizer, professioneel en opgeleid personeel
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Tijdelijke opslag mogelijk in één van onze beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw goederen blijven in perfecte staat.

Vrijblijvend advies

Heeft u een woning gevonden of bent u nog op zoek naar huis in Duitsland? Dan is dit het moment om van gedachten te wisselen met één van onze internationale verhuisadviseurs. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de verhuismogelijkheden van uw inboedel. We kunnen het zo bescheiden mogelijk houden, u zorgt zelf bijvoorbeeld voor het inpakken van de verhuisdozen en assisteert onze verhuis-team bij inladen en/of uitladen of uw besteedt uw verhuizing volledig uit.

Direct contact opnemen

Zorgeloos verhuizen naar Duitsland

Wenst u alle zaken bij de verhuizing aan vakmensen over te laten en wilt u graag betaalbaar verhuizen naar Duitsland? De internationale verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen staan voor u klaar. Onze organisatie werkt nauw samen met Duitse partners: Deutsche Möbelspedition (DMS) (75 vestigingen in Duitsland). Er wordt dagelijks naar Duitsland verhuisd, daarom kunt u bij ons verhuizen op het moment dat het u uitkomt tegen een aantrekkelijk tarief.


Wenst u meer informatie en een vrijblijvende afspraak met één van onze Duitsland specialisten? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Goed voorbereid verhuizen | verhuistips

Verhuizen naar het buitenland doe je niet dagelijks en er moet een hoop geregeld worden. Mondial Oostland heeft enkele tips voor u. Zo bent u goed voorbereid en kan u met een gerust hart zorgeloos verhuizen.

Zorgloos verhuizen mt Mondial Oostland Verhuizingen

 1. Maak een overzichtelijke planning
 2. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
 3. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 4. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
 5. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
 6. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 7. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
 8. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
 9. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
 10. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Meer handige tips vind u in onze instructiefilmpjes.

Opslagmogelijkheden

De opslagmogelijkheden van Oostland verhuizingen zijn ideaal wanneer u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Mondial Oostland Verhuizingen is behalve specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen ook specialist in de opslag van archieven, meubels en inboedels. In Kolham (Groningen) hebben wij ruim 7.500m2 opslagruimte beschikbaar. Deze ruimtes:

 • zijn risicoklasse 3 beveiligd en voorzien van camerabeveiliging;
 • zijn stofvrij en verwarmd, uw huisraad blijft in goede conditie, zelfs na maanden opslag;
 • kunt u per week te huren tegen een aantrekkelijk tarief, dus geen langlopende contracten

Benieuwd naar de kosten voor inboedelopslag of archiefbeheer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Brochures

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen naar Duitsland!