> Menu

Particuliere verhuizingen

’s Ochtends je woning verlaten en ’s avonds genieten in je nieuwe en ingerichte woning, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!

Particuliere verhuizingen binnen Groningen en ver daarbuiten

Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen binnen Groningen en ver daarbuiten, sinds 1928 zijn er door ons duizenden verhuizingen vanuit en naar Groningen, Friesland en Drenthe verzorgd. Onze visie is Zorgeloos Verhuizen, dit vertaalt zich door het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Daarom komt onze verhuisadviseur graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken. Uiteraard ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat, om goedkoop en goed te verhuizen!

Offerte aanvragen

Verhuisregio’s in Noord Nederland

Met onze vestiging in Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Het verhuisbedrijf is gevestigd in Kolham

Oostland Verhuizingen is gevestigd in Kolham. Onze adres en contactgegevens zijn:

A. Plesmanlaan 6 te Kolham
Postbus 466, 9600 AL Hoogezand
Tel: +31 (0)598 – 39 98 20
E-mail: info@oostland.com

Haalbare en strakke verhuisplanning

Onze afdeling planning draagt zorg voor een haalbare en strakke planning, dit in goed overleg met onze opdrachtgevers. Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Offerte aanvragen

Onderdeel van Mondial Movers

Door landelijke dekking via ons samenwerkingsverband Mondial Movers zijn wij in staat om verhuizingen vanaf Groningen tot Maastricht te verzorgen, en dit tegen een zeer gunstig verhuistarief. Daarnaast zijn wij Erkende Verhuizer.

Bedrijfsverhuizingen

Oostland Verhuizingen verhuist ook zakelijk. Een zakelijke verhuizing heeft een grote impact op u, uw bedrijf en uw mensen. Daarom is het van belang dat alles rondom de verhuizing vlekkeloos en zonder zorgen verloopt. Onze gecertificeerde projectmanagers maken een overzichtelijke en haalbare planning voor uw verhuizing, alle gemaakt afspraken worden verwerkt in een overzichtelijk draaiboek.

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Appingedam? Vraag dan een offerte aan!

Offerte aanvragen

Download
Brochure zorgeloos verhuizen

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en bijvoorbeeld opslagruimte in Groningen nodig heeft.

Oostland verhuizingen in beeld

In het menu rechts op deze pagina kunt u een keuze maken om aanvullende informatie op te vragen, mocht dit niet voldoende zijn dan kunt u ons uiteraard bellen. Wij staan wij u graag te woord!

Oostland Verhuizingen, Zorgeloos Verhuizen!