Menu

Onderwijsverhuizing

De verhuizing van uw school moet leerlingen zo min mogelijk storen. Zowel op de basisschool als op de middelbare school of hogeschool en universiteit is rust en concentratie erg belangrijk voor leerlingen, studenten en medewerkers. Daarom plannen wij uw onderwijsverhuizing op de momenten dat de school het minst wordt gebruikt. Bijvoorbeeld in het weekend, in de avonduren of tijdens vakanties.

Minimale verstoring

Als er toch tijdens lesuren verhuisd wordt, dan dragen wij zorg voor een minimale verstoring van het proces. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

De hoogste kwaliteit

Verhuisbedrijf Oostland kan een onderwijsverhuizing van de hoogste kwaliteit voor u realiseren. Dat we daadwerkelijk over alle middelen en kennis beschikken om zo’n verhuizing uit te voeren is vastgesteld tijdens een audit door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA.

Verhuiskosten

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht onderwijsverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de onderwijsverhuizer van Nederland!

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen!