Menu

Onderwijsverhuizing

Een onderwijsverhuizing moet leerlingen zo min mogelijk storen. Zowel op de basisschool als op de middelbare school of hogeschool en universiteit is rust en concentratie erg belangrijk voor leerlingen, studenten en medewerkers.

Daarom plannen wij de verhuizing van uw onderwijsinstelling in op momenten dat de school het minst wordt gebruikt. Bijvoorbeeld in het weekend, in de avonduren of tijdens vakanties. Wilt u hier meer over weten? Gebruik onderstaande button en stel uw vraag aan één van onze verhuisadviseurs.

Stel uw verhuisvragen

Onderwijsverhuizing, hoogste kwaliteit

Wanneer u kiest voor Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen dan kiest u voor een onderwijsverhuizing van de hoogste kwaliteit. Naast Erkende Verhuizer zijn wij ISO9001, ISO14001, ISO45001 OHSAS en VCA*2008.05.1 gecertificeerd. Meer hierover vindt u op de pagina kwaliteit. Onze professionele verhuismedewerkers hebben de juiste kennis in huis en ons verhuisbedrijf beschikt over alle middelen die nodig zijn om uw onderwijsverhuizing soepel te laten verlopen. Dit is ook vastgesteld tijdens een audit, uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA.

Vraag een offerte aan

Onderwijsverhuizing, minimale verstoring

Wanneer de onderwijsverhuizing toch tijdens lesuren plaatsvindt, dan dragen wij zorg voor een minimale verstoring van het proces. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze voor een zorgeloze onderwijsverhuizing.

Vraag een offerte aan

Kosten voor uw onderwijsverhuizing

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw onderwijsverhuizing? Mede dankzij een landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht onderwijsverhuizingen tegen een zeer gunstig tarief uit te voeren. Wacht niet langer en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs, bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan bij de onderwijsverhuizer van Nederland!

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, voor een zorgeloze onderwijsverhuizing!