Menu

Verhuisbedrijf Delfzijl

Verhuizen naar Delfzijl

Gaat u verhuizen naar Delfzijl? Goed dat u verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen heeft gevonden! Met een hart voor verhuizen staat ons verhuisteam graag voor uw klaar. Ontdek de verhuisservice van Mondial Oostland Verhuizingen en verhuis zorgeloos in Delfzijl

Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt sinds 1928 verhuizingen vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, naar Delfzijl. Of het nu gaat om bedrijfsverhuizingen, particuliere verhuizingen of de verhuizing van zorginstellingen, ons deskundige personeel staat voor u klaar.

Stel uw verhuisvragen!

Duurzaam verhuisbedrijf Delfzijl

Zoekt u een duurzaam verhuisbedrijf voor uw verhuizing van of naar Delfzijl? Kies voor de groene verhuisservice van Mondial Oostland Verhuizingen. Ons Erkende Verhuisbedrijf maakt gebruik van moderne en duurzame transportmiddelen.

Verhuizen naar Delfzijl, waarom Mondial Oostland Verhuizingen?

Ervaring en expertise

Met meer dan 90 jaar ervaring zijn wij een erkende verhuizer met een bewezen staat van dienst in de regio Delfzijl en Noord-Nederlad. Ons professionele verhuisteam staat garant voor een zorgeloze verhuizing, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.

Gediplomeerd personeel en moderne middelen

Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen hecht waarde aan professionaliteit, klantgerichtheid en duurzaam verhuizen. Uw verhuizing wordt uitgevoerd door goed opgeleid en gediplomeerd personeel. Er wordt gebruik gemaakt van moderne hulpmiddelen en schone, milieuvriendelijke verhuiswagens. Bij Mondial Oostland Verhuizingen zijn uw waardevolle bezittingen in goede handen. Dat is zorgeloos verhuizen.

Kosten voor uw verhuizing naar Delfzijl

Ontvang een duidelijke en transparante offerte voor uw verhuizing. De kosten van uw verhuizing naar Delfzijl kunt u aanvragen via het offerteformulier. Naast een overzicht van de kosten ontvangt u ook gedetailleerde informatie over de verhuisservice die u van ons kunt verwachte

Wat klanten over ons zeggen

Lees meer over de ervaringen van onze klanten en ontdek waarom wij de ideale keuze zijn voor uw verhuizing naar Delfzijl.

Verhuisbedrijf Delfzijl

Verhuizen zonder zorgen dat kan met ons Erkende verhuisbedrijf. Waar u ook naartoe gaat verhuizen, Mondial Oostland Verhuizingen heeft de kennis en ervaring in huis om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Naast Delfzijl zijn wij ook actief in andere plaatsen in Noord-Nederland, zoals:

Zorgeloos verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Aanvullende Diensten

Informatiepakket

De eerste stap naar een duurzame en zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige tips en tricks. Voor een prijsopgave of aanvullende informatie over verhuizen van of naar Delfzijl kunt u contact opnemen met één van onze verhuisadviseurs.

Vraag een offerte aan

Verhuistips voor uw zorgeloze verhuizing naar Delfzijl

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

  • Begin ruim op tijd met pakken voor een overzichtelijke verhuizing.
  • Gebruik voor elke kamer een andere doos.
  • Nummer en label de dozen met vermelding van de kamerbestemming
  • Maak een overzicht en schrijf per doos de inhoud op.
  • Reserveer ruimte op het overzicht, voor het noteren van bijzonderheden en waardevolle spullen.
  • Zorg ervoor dat u items die u regelmatig gebruikt eenvoudig kunt terugvinden.
  • Controleer of grote spullen door de deur passen.
  • Zet de trommel van uw wasmachine vast.
  • Bewaar belangrijke papieren in uw handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructie filmpjes.

Beveiligde opslag

Mondial Oostland verhuizingen biedt beveiligde opslagmogelijkheden voor archieven, meubels en complete inboedels. In Kolham hebben wij klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagmogelijkheden voor u beschikbaar. U kunt ook gebruikmaken van onze opslagservice wanneer u tijdelijk uw huisraad wilt opslaan.

Wij begrijpen dat u voor de opslag van uw goederen alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Zorgeloos verhuizen met Mondial Oostland

Kies voor zorgeloos verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen, uw erkende verhuizer in Noord-Nederland. Bel 0598 – 39 98 20 en neem contact op voor meer informatie over onze professionele verhuisservices. Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar de kwaliteit van Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen.

Vraag een offerte aan