> Menu

Verhuizen naar Zwitserland

De Zwitserse Alphen, het meer van Genève en steden zoals Luzern, Bern en Bazel. Zwitserland heeft veel te bieden. Gaat u emigreren en verhuizen naar Zwitserland en wilt u graag zorgeloos verhuizen? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen regelt het voor u. Wij hebben veel kennis en ervaring met het organiseren van internationale verhuizingen binnen Europa en wereldwijd. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de wet- en regelgeving in Zwitserland. Uw verhuizing naar Zwitserland wordt professioneel en tot in de puntjes geregeld.

Vraag een offerte aan

Zorgeloos verhuizen naar Zwitserland

Wanneer u gaat emigreren dan is er veel te regelen. Op de website van de Rijksoverheid vindt u belangrijke informatie die u verder helpt.

Om zorgeloos te verhuizen naar Zwitserland staan de professionele verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen voor u klaar. Laat u vrijblijvend informeren door één van onze internationale verhuisadviseurs.

Wij zorgen ervoor dat uw kostbare bezittingen veilig en optimaal beschermd naar uw nieuwe woonadres verhuisd worden. Heeft u tijdelijk of voor langere termijn opslagruimte nodig voor uw inboedel? In onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten, totaal 7.500 m2, kunt u uw inboedel veilig opslaan tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Film Mondial Oostland Verhuizingen

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen:

Verhuisofferte

Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw verhuiswensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen, speciale verpakkingsmaterialen, matrashoezen en de- en montage van uw meubels en beveiligde opslag besproken. Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke verhuisofferte en wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Interessante tarieven voor uw verhuizing

Oostland, Zorgeloos en CO2-neutraal verhuizen!
Oostland, Zorgeloos en CO2-neutraal verhuizen!

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Zwitserland, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Op deze manier kunt verhuizen op het moment dat het u schikt tegen interessante tarieven.

Verhuiskosten

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing vanuit of naar Zwitserland? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

Mondial Oostland Verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Downloads

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen naar Zwitserland!