Menu

ICT-verhuizingen

Tijdens de verhuizingen van kantoren, bedrijven en instellingen is de verhuizing van werkplekconfiguraties, o.a. pc’s, servers, printers etc. een zeer essentieel onderdeel binnen het gehele verhuisproces. Mondial Oostland Verhuizingen ook ICT-verhuizingen. Over het algemeen wordt de gehele verhuisplanning afgestemd op de verhuizing van de betreffende ICT onderdelen. Meer weten over wat Mondial Oostland Verhuizingen kan betekenen voor uw ICT-verhuizing? Gebruik onderstaande button en vraag informatie aan.

Informatie aanvragen

ICT-verhuizing, uw ict is na de verhuizing weer helemaal op orde

Het komt regelmatig voor dat er bij onze opdrachtgevers niet voldoende vakkundig en opgeleid personeel beschikbaar is om de pc’s, telefonie en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten. De vaste systeembeheerders binnen uw organisatie hebben het immers druk genoeg tijdens de verhuizing. Besteedt u uw ICT-verhuizing uit bij Mondial Oostland Verhuizingen dan is uw ict na de verhuizing weer helemaal op orde. Wilt u meer weten en een offerte aanvragen? Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

ICT-verhuizing

Mondial Oostland Verhuizingen beperkt zich niet alleen tot het afkoppelen, verpakken en weer aankoppelen van werkplekconfiguraties. Om uw ICT-verhuizing correct uit te voeren hebben wij de juiste mensen in dienst en de middelen om struikel- en brandgevaarlijke systeembekabeling weg te werken. Deze bossen kabels zijn vanuit hygiënisch en arbo- technisch oogpunt zeer onwenselijk binnen uw organisatie.

Vraag een offerte aan

Kosten voor ICT-verhuizing

Wil uw weten hoe hoog de kosten voor uw ICT-verhuizing zijn? Vul dan het offerteformulier in of gebruik onderstaande buton en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, de ICT-verhuizer van Noord Nederland