> Menu

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

Uw kostbare zaken goed verzekerd, wel zo vertrouwd. Dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!

Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen begrijpt dat een verhuizing een emotionele aangelegenheid is. U gaat voorzichtig om met uw spullen en kunt er natuurlijk vanuit gaan dat wij uw inboedel met de grootste zorg behandelen. Om garantie te kunnen geven wanneer er onverhoopt iets niet naar verwachting gaat, werken wij met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Dit geeft u als klant drie belangrijke garanties:

ALL RISK Verhuisverzekering

Wij sluiten voor u een Uitgebreide ALL RISK Verhuisverzekering af. Uw inboedel is verzekerd tot € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Hiermee is uw inboedel verzekerd tegen alle verliezen en materiële schade.

U kunt een beroep doen op de Verhuisgarantie. Door middel van het garantiecertificaat bent u er van verzekerd dat uw verhuizing door gaat, met een andere Erkende Verhuizer, wanneer wij onverhoopt niet meer in staat zijn uw verhuizing uit te voeren.

Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat biedt u de garantie dat een aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd, indien u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Oostland Verhuizingen, goed verzekerd van Zorgeloos Verhuizen!

Oostland Verhuizingen, goed verzekerd van Zorgeloos Verhuizen!