Menu

Verhuisbedrijf Amerika

Is het jaar 2017 of 2018 hét moment om uw ‘American Dream’ te beginnen? Amerika is het land met de onbegrensde mogelijkheden. Heeft u besloten om in de Verenigde Staten te gaan wonen? Dan helpt Mondial Oostland Verhuizingen u graag met een vlekkeloze verhuizing.

Netwerk van betrouwbare verhuizers

Ons netwerk van betrouwbare verhuizers (o.a. te New York, Los Angeles, Chicago, Houston, Philadelphia, Phoenix) zetten wij graag voor u in. In concrete vorm betekent dit dat u in de Verenigde Staten van Amerika dezelfde service van ons mag verwachten en dus ook ontvangt. Wij pakken uw inboedel in Nederland met zorg in en in Amerika met dezelfde zorg weer uit.

Uw verhuizing naar Amerika, de betrouwbare verhuisservice van Mondial Oostland

Wij zijn Erkende Verhuizer, in het bezig van een Fedemac certificaat en aangesloten bij Mondial Movers.

U gaat voor uw werk emigreren naar de Verenigde Staten dan heeft u, naast het regelen van uw Greencard en Visum, veel te organiseren. Wilt u graag vlekkeloos verhuizen met een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf?

Kies dan voor Mondial Oostland Verhuizingen, wij zijn Erkende Verhuizer, in het bezit van een Fedemac certificaat en aangesloten bij Mondial Movers. Met meer dan 80 jaar verhuiservaring, zowel nationaal als internationaal, mogen wij ons verhuisspecialist noemen en bieden wij u de verhuisservice die u nodig heeft voor uw verhuizing naar Amerika.

Verhuizen naar Amerika, wat u van ons mag verwachten:

 • De verhuisadviseur van Mondial Oostland Verhuizingen komt bij u thuis, inventariseert uw inboedel en doet een verhuisopname.
 • U ontvangt een gespecifieerde offerte voorzien van een planning, afestemd op uw wensen.
 • Een overzichtelijke planning geeft u een helder beeld van hoe de verhuizing verloopt.
 • Gaat u zelf in pakken? U ontvangt de verhuisdozen en het juiste verpakkingsmateriaal op tijd.
 • Optimale bescherming van uw waardevolle bezittingen door gebruik van het juiste verpakkingsmateriaal.
 • Laat u uw inboedel door Mondial Oostland Verhuizingen inpakken? Op de afgesproken datum verpakken de verhuizers uw inventaris en het demonteren van uw meubels. Ook auto’s en motoren kunnen ingekrat worden voor een behouden transport.
 • Al uw bezittingen worden op een slimme manier opgeborgen in zeewaardige containers.
 • De zeecontainers worden vergrendeld en voorzien van een zegel.
 • Beveiligde opslag van uw inboedel, voor korte of langere termijn, gebeurt in klasse 3 beveiligde opslagloodsen. Deze loodsen zijn voorzien van camerabeveiliging.
 • In Amerika worden de zeecontainers op de afgesproken datum bij u bezorgd.
 • Desgewenst worden de spullen uitgepakt en meubels gemonteerd.
 • Uw inboedel is tijdens transport verzekerd.

Verhuisbedrijf

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

 1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
 2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
 4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
 5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
 8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
 9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Voordelig verhuizen naar Amerika

Graag adviseren wij u in een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden voor uw emigratie naar de USA! De verhuisspecialisten van Mondial Oostland Verhuizingen coördineren graag uw verhuizing van A – Z. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Verhuisgroupage, deelladingen en rittenoverzicht

Wij verzorgen maandelijks meerdere internationale verhuizingen naar Amerika, zo is het mogelijk voor Mondial Oostland Verhuizingen om kleine met grotere verhuizingen te combineren.

Dit biedt voordelen vanwege lagere kosten van gezamenlijk transport. In veel gevallen kunnen wij u daarom een interessante aanbieding doen. Vraag naar ons rittenoverzicht en informeer direct naar onze mogelijkheden. Bel 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar info@oostland.com.

Beveiligde opslag van uw bezittingen

Mondial Oostland Verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen, emigreren, en tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel wilt opslaan. Onze terminals zijn droog, verwarmd, stofvrij, voorzien van camerabeveiliging en klasse 3 beveiligd. Optimale omstandigheden om uw goederen in topconditie te houden tot het moment dat u ze weer nodig heeft. Vraag nu een offerte aan, bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com. Wij staan graag voor u klaar.

Zo werkt opslag bij Mondial Oostland Verhuizingen

Bij Mondial Oostland Verhuizingen maken wij gebruik van een opslagregistratiesysteem. Goederen, huisraad en archieven van onze klanten zijn op deze manier snel vindbaar. Het is op deze manier ook mogelijk om tussentijds uw spullen uit onze opslag halen, direct wanneer dat nodig is. Opslag kan op verschillende manieren plaatsvinden, in afgesloten containers, stellingen of in vrije ruimten.

Referenties

Klanten waarderen ons bedrijf en de inzet van onze verhuizers gemiddeld met een 9. Lees hier meer over de verhuiservaringen van onze klanten.

Leuk om te lezen

Gaat u eerst op reis naar Amerika? Of vindt u het leuk om nog een beetje extra voor te bereiden? Lees dan deze Engelstalige artikelen. Op Homeadvisor.com vindt u een artikel over het voorbereiden van uw vakantie. Wanneer u een echte daredevil of wilt weten welke landen in Amerika u juist niet moet bezoeken? Bekijk dan hier de meest gevaarlijke landen in Amerika. Natuurlijk heeft u ook een pakkinglijst nodig voor uw reis naar Amerika. Klik hier voor een roadtrip checklist.

Vraag een offerte aan van de verhuisadviseurs – Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden voor uw verhuizing naar de Verenigde Staten van Amerika door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Direct een offerte aanvragen!