> Menu

Zorgverhuizing

Verhuizingen in de zorg (zorgverhuizing)zijn totaal anders dan verhuizingen van bijvoorbeeld een kantoorverhuizing. Patiënten, bewoners of cliënten worden vaak met bed en al verhuisd, hierbij is goede zorg en een haalbare planning van levensbelang. Wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen bij een zorgverhuizing? Stel uw vraag aan één van onze zorgverhuizers gebruik onderstaande button.

Stel uw vraag

Zorgverhuizing

Onze opgeleide en betrokken zorgverhuizers zorgen ervoor dat alles op het juiste moment wordt verhuisd tijdens een zorgverhuizing. Zo hebben patiënten of cliënten zo min mogelijk last van de verhuizing. Verhuisbedrijf Oostland heeft zeer veel ervaring met het verhuizen van onder andere zorginstellingen, inrichtingen en ziekenhuizen. Wilt u een offerte aanvragen voor een zorgverhuizing en meer weten over onze aanpak? Gebruik onderstaande button of neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze aanpak en op basis van uw wensen ontvangt u een overzichtelijke offerte.

Vraag een offerte aan

Zorgverhuizing in beeld

Bekijk de video en krijg een indruk van een zorgverhuizing:

Het zorgverhuisbedrijf van Groningen

Verhuisbedrijf Oostland is het eerste en enige verhuisbedrijf in Groningen die een groot deel van zijn medewerkers heeft opgeleid tot volwaardig en erkend zorgverhuizer. Wij zijn het zorgverhuisbedrijf van Groningen. Als eerste verhuisorganisatie in Nederland heeft Mondial Movers ”UNIT DE ZORG”, in samenwerking met het Horizon College, een erkende vakopleiding tot zorgverhuizer ontwikkeld. Tijdens deze erkende opleiding wordt onder andere extra aandacht gegeven aan het gedrag van cliënten. Omdat zij over het algemeen niet zelf kiezen voor een verhuizing, hebben zij extra begeleiding en zorg nodig. Een speciale zorgverhuizer biedt dit. Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820. Omdat er bij een zorgverhuizing veel extra zaken komen kijken, vertellen wij u graag meer over onze aanpak in een persoonlijk gesprek. Op basis van uw wensen ontvangt u een overzichtelijke offerte.

Vraag een offerte aan

Verhuiskosten voor uw zorgverhuizing

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht zorgverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Vraag een offerte aan bij de zorgverhuizer van Nederland en krijg inzicht in de verhuiskosten voor uw zorgverhuizing!

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen!