Menu

Zorgverhuizing

Verhuizingen in de zorg (zorgverhuizing)zijn totaal anders dan verhuizingen van bijvoorbeeld een kantoorverhuizing. Patiënten, bewoners of cliënten worden vaak met bed en al verhuisd, hierbij is goede zorg en een haalbare planning van levensbelang. Onze opgeleide en betrokken zorgverhuizers zorgen ervoor dat alles op het juiste moment wordt verhuisd. Zo hebben patiënten of cliënten zo min mogelijk last van de verhuizing. Verhuisbedrijf Oostland heeft zeer veel ervaring met het verhuizen van onder andere zorginstellingen, inrichtingen en ziekenhuizen.

Een Zorgverhuizing in beeld

Het zorg-verhuisbedrijf van Groningen

Verhuisbedrijf Oostland is het eerste en enige verhuisbedrijf in de provincie Groningen die een groot deel van zijn medewerkers heeft opgeleid tot volwaardig en erkend zorgverhuizer. Als eerste verhuisorganisatie in Nederland heeft Mondial Movers ”UNIT DE ZORG”, in samenwerking met het Horizon College, een erkende vakopleiding tot zorgverhuizer ontwikkeld. Tijdens deze erkende opleiding wordt onder andere extra aandacht gegeven aan het gedrag van cliënten. Omdat zij over het algemeen niet zelf kiezen voor een verhuizing, hebben zij extra begeleiding en zorg nodig. Een speciale zorgverhuizer biedt dit. Omdat er bij een zorgverhuizing veel extra zaken komen kijken, vertellen wij u graag meer over onze aanpak in een persoonlijk gesprek.

Verhuiskosten

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht zorgverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de zorgverhuizer van Nederland!

Mondial Oostland Verhuizingen, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!