Menu

Verhuisbedrijf Engeland

Het land van Shakespeare, Charles, de Sun en de regen. Wanneer u gaat wonen en leven in Engeland helpt Mondial Oostland Verhuizingen u graag op weg.

Internationale verhuisadviseurs van Oostland Verhuizingen

Dit is wellicht het moment om vrijblijvend al met één van onze internationale verhuisadviseurs van gedachten te wisselen over de diverse mogelijkheden voor het vervoer van uw inboedel. We kunnen het zo bescheiden mogelijk houden, u zorgt zelf bijvoorbeeld voor het inpakken van de verhuisdozen en assisteert onze verhuis-team bij inladen en/of uitladen. Wenst u alle zaken bij de verhuizing aan vakmensen over te laten, dan zorgen wij daar voor met onze ervaren internationale verhuizers.

Groupage naar Engeland en Schotland

We hebben wekelijks ritten naar Londen, maar ook regelmatig naar de rest van Engeland en naar Schotland en kunnen u dus verhuizen op het moment dat het u schikt en daarbij concurrerend aanbieden. Door het combineren van de vele verhuizingen kunnen we de kosten van bijvoorbeeld de overtochten en brandstof laag houden. Dat is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Verhuiskosten

Wenst u meer informatie en wellicht een vrijblijvende afspraak met één van onze Engeland specialisten? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.