Menu

Projectverhuizing

Een geslaagde projectverhuizing is afhankelijk van diverse factoren, waaronder een realistische en haalbare planning. Mondial Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met complexe projectverhuizingen voor overheidsinstellingen, bedrijven, onderwijsinstellingen en zorgaccommodaties.

Zakelijk verhuizen door onze verhuisprofessionals

Van werkplek-, kantoor- tot locatieverhuizing, projectverhuizingen zijn er in vele soorten. Wij zijn als geen ander in staat om, op basis van goede analyses en juiste inventarisatie, een projectverhuizing op maat samen te stellen. Welke uiteraard wordt uitgevoerd op de door u gewenste verhuisdatum. Kiest u voor Mondial Oostland Verhuizingen dan bent u verzekerd van een zorgeloze projectverhuizing.

Bij Mondial Oostland wordt u persoonlijk begeleid door onze verhuisprofessionals. De projectverhuizingen worden gestructureerd en planmatig uitgevoerd, geheel afgestemd op uw wensen- en eisenpakket, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul ons contactformulier in voor het aanvragen van een offerte of een gesprek met onze verhuisadviseur. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Projectverhuizing, onze aanpak

Projectverhuizingen, zowel interne als externe kantoorverhuizingen van bedrijven, instanties of instellingen worden met de grootst mogelijke zorg door de afdeling projectverhuizingen van Mondial Oostland uitgevoerd. Een team gekwalificeerde projectadviseurs, verzorgt de betrouwbare, professionele begeleiding en uitvoering van uw projectmatige verhuizing. Als opdrachtgever heeft u één vast aanspreekpunt, waarmee u direct en flexibel kunt schakelen.

Betrouwbare en milieuvriendelijke projectverhuizer

Mondial Oostland is aangesloten bij Mondial Movers, in het bezit van het keurmerk Erkende Verhuizers en ISO en OHSAS gecertificeerd. Daarnaast zijn wij Erkend Zorgverhuizer, als eerste en enige verhuisbedrijf in de regio Groningen. Wij nemen diverse maatregelen om CO2-uitstoot te reduceren. U bent verzekerd van kwaliteit en u verhuist milieubewust, wanneer u kiest voor Mondial Oostland Verhuizingen.

Kort samengevat:

  • Projectverhuizing op maat, u ontvangt deskundige advies en assistentie voor uw projectverhuizing.
  • Optimale kwaliteit en vakmanschap voor uw verhuizing, door jarenlange kennis en ervaring in de uitvoering van complexe projectverhuizingen.
  • Beheersing van het totale verhuis proces, of het nu gaat om een werkplekverhuizing of een complexe zorgverhuizing.
  • Uw bedrijfsproces wordt zo min mogelijk gehinderd, activiteiten tijdens de voorbereiding en de uitvoering worden goed op elkaar afgestemd en vastgelegd in een draaiboek.
  • Een betrouwbare partner, branche keurmerk Erkende Verhuizers, aansluiting bij Mondial Movers en ISO gecertificeerd.
  • Een breed aanvullend dienstenpakket, welke afgestemd wordt op uw wensen/eisen.

Aanvullende diensten, opslag en warehousing

Daarnaast kunnen wij u extra verhuisdiensten aanbieden, zoals de opslag van inventaris en meubels alsook warehousing en archiefopslag. Met onze beveiligde opslagloodsen in Kolham, ruim 7.500m2 is er altijd wel een plek beschikbaar en staan uw waardevolle goederen en archief veilig achter slot en grendel. Wist u dat wij ook archiefvernietiging voor u kunnen verzorgen? Lees hier meer over onze faciliteiten.

Vraag een offerte aan voor uw projectverhuizing

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht projectverhuizingen uit te voeren en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de projectverhuizer van Nederland. Of bel 0598 – 39 98 20 en plan direct een afspraak in met één van onze verhuisadviseurs.

Download
Brochure werkplek verhuizen

Mondial Oostland Verhuizingen, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!