Menu

Verhuisbedrijf Thailand

Mondial Oostland Verhuizingen heeft veel ervaring met emigraties en verhuizingen naar Thailand.

Zorgeloos verhuizen naar Thailand

Zorgeloos Verhuizen betekent voor uw verscheping o.a. een deugdelijke zeewaardige verpakking van uw inboedel. Voor Thailand komt daarbij een betrouwbare verhuis partner in Thailand en begeleiding bij de douane procedures.

Verhuizing naar het Oosten in beeld

Jarenlange relaties met onze verhuis-partners

Wij hebben jarenlange relaties met onze verhuis-partners in Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, etc. Zij verzorgen in onze opdracht het inklaren van de inboedel bij de douane, transport van de container naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Omdat wij veel verhuizingen naar Thailand uitvoeren, kunnen wij kleine ladingen gemakkelijk meenemen. Heeft u een kleine zending die nog in één van onze containers past, dan maken wij graag een aantrekkelijke prijs voor u.

Wilt u de verhuiskosten weten?

Benieuwd naar een offerte voor uw emigratie naar Thailand? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Oostland, Grenzeloos Verhuizen! Ook naar Thailand