Menu

Verhuizen naar Frankrijk

Leven als god in Frankrijk.” U kent het spreekwoord. Frankrijk is vakantieland nummer 1. Veel Nederlanders ervaren inmiddels dat het hele jaar in Frankrijk wonen zeker je leven verrijkt. Wilt u verhuizen naar Frankrijk? Mondial Oostland Verhuizingen heeft veel kennis en ervaring met het organiseren van vlekkeloze verhuizingen richting Frankrijk.

Vraag een offerte aan

Verhuizen naar Frankrijk

Heeft u uw droomhuis in Frankrijk gevonden en bent u plannen aan het maken om te emigreren naar het land van de wijn, stokbrood en kaas?  Wanneer u gaat verhuizen naar Frankrijk dan helpt Erkend Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen u graag. Laat u informeren over de mogelijkheden door één van onze verhuisadviseurs.

Film Mondial Oostland Verhuizingen

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen:

Internationale verhuisadviseurs staan voor u klaar

Wij nodigen u uit om vrijblijvend met één van onze internationale verhuisadviseurs van gedachten te wisselen over de diverse mogelijkheden voor een zorgeloze verhuizing van uw inboedel naar Frankrijk. U kunt er voor kiezen om zelf uw verhuisdozen in te pakken of om uw verhuizing volledig uit te besteden. Onze professionele verhuizers assisteren u graag en met gebruik van de juiste materialen worden uw waardevolle bezittingen zo verpakt dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport. Het de- en her-monteren van uw meubels en het inladen en/of uitladen in onze luchtgeveerde verhuiswagens verzorgen wij ook graag voor u. Heeft u tijdelijk opslag nodig? Geen nood, Mondial Oostland Verhuizingen heeft ruim 7.500 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar.

Samenwerking met onze Franse partners

W Wenst u alle zaken bij de verhuizing aan vakmensen over te laten, dan zorgen wij daar voor met onze ervaren internationale verhuizers en zo nodig in samenwerking met onze Franse partners: Les Gentlemen du Déménagement (135 vestigingen in Frankrijk). Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt wekelijks verhuizingen naar Frankrijk. Op deze manier kunt verhuizen op het moment dat het u schikt tegen interessante tarieven.

Verhuiskosten

Wilt u meer informatie over de verhuiskosten voor uw verhuizing naar Frankrijk en een vrijblijvende afspraak inplannen met één van onze Frankrijk specialisten? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een aantrekkelijke verhuisofferte.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Op deze website over Frankrijk vindt u allerlei handige informatie.

Bekijk ook eens 100 best things to do in France.

Brochures

Internationale verhuizing Nederlands

Internationale verhuizing Engels

Veilig opgeborgen

Zorgeloos Verhuizen naar Frankrijk = Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen!