Menu

Museale verhuizing

Naast particuliere verhuizingen, of het verhuizen van inventaris van bedrijven, zorginstellingen of onderwijsinstellingen heeft Mondial Oostland Verhuizingen ook de nodige kennis en ervaring in het verhuizen en de opslag van museale werken, zowel nationaal als internationaal.  Meer over een museale verhuizing vindt u op deze pagina.

Informatie aanvragen

Museale verhuizing

Om u een beeld te geven van een museale verhuizing, uitgevoerd door Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen volgen hier enkele voorbeelden van museale verhuizingen die wij hebben uitgevoerd.

Tijdens de restauratie van het Jachtslot st. Hubertus, in 2013/2014, mochten wij het antieke meubilair van Jachtslot verhuizen en tijdelijk opslaan in onze beveiligde en stofvrije meubelopslaghallen.

Ook hebben wij de verhuizing  van l’efante Felise gecoördineerd, van Italië naar Nederland en de verhuizing mogen verzorgen van museale objecten vanuit het museumdepot van het Historisch Museum Ede, naar volle tevredenheid van het museum.

Heeft u binnenkort een museale verhuizing en wilt u meer weten over de aanpak van Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen? Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820 of vraag direct een offerte aan en gebruik onderstaande button.

Vraag een offerte aan

De kosten van een museale verhuizing

Om inzicht te krijgen in de kosten van een museale verhuizing plant één van de verhuisadviseurs graag een persoonlijke afspraak met u in. Tijdens deze afspraak worden uw wensen besproken en op basis hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte.

Vraag een offerte aan

Tijdens een museale verhuizing krijgt u een gecertificeerde projectleider toegewezen die een duidelijke en haalbare planning voor uw museumverhuizing maakt. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een verhuischecklist, zodat er niets vergeten wordt. Alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een projectplan, voorzien van een tijdsplanning, een stappenplan en een overzichtelijk draaiboek. Uw museale verhuizing is op deze manier gegarandeerd doeltreffend en professioneel georganiseerd en u kunt zorgeloos verhuizen. Meer over onze certificaten vindt u op de pagina kwaliteit. Wilt u meer weten over wat Mondial Oostland Verhuizingen kan betekenen voor uw museale verhuizing? Gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan, of bel 0598 – 399 820 en plan direct een afspraak in met één van onze verhuisadviseurs.

Vraag een offerte aan