Menu

Kantoorverhuizing

Verhuisbedrijf Oostland uit de provincie Groningen heeft ook op het gebied van kantoorverhuizingen zijn sporen verdiend. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom is het belangrijk tijdig een vakbekwame verhuizer in te schakelen. Onze ervaring bespaart u nodeloos werk.

Kantoorverhuizingen en projectverhuizingen

Kantoorverhuizingen en projectverhuizingen voeren wij uit volgens een strakke planning zodat ‘stilstand’ binnen uw bedrijf tot een minimum wordt beperkt. Betrokken medewerkers worden vooraf uitgebreid geïnformeerd. Wij gebruiken een groot aantal praktische verhuismiddelen als PC- containers, rolcontainers, traplopers e.d. om de verhuizing soepel te laten verlopen. Met behulp van een coderingssysteem worden alle bureaus, kasten enz. door onze mensen op de juiste plaats op de nieuwe locatie gezet. Ook voor interne verhuizingen kunt u ons inschakelen.

De hoogste kwaliteit

Verhuisbedrijf Oostland kan een kantoorverhuizing van de hoogste kwaliteit voor u realiseren. Dat we daadwerkelijk over alle middelen beschikken om zo’n verhuizing uit te voeren is vastgesteld tijdens een audit door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA. Verhuisbedrijf Oostland is een Erkende Verhuizer en tevens VCA en ISO 9001 gecertificeerd.

Verhuiskosten

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van verschillende gebieden en dorpen in provincie Groningen tot Maastricht kantoorverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de kantoorverhuizer van Nederland!

Mondial Oostland Verhuizingen, Zorgeloos Verhuizen!