> Menu

Kantoorverhuizing

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen uit de provincie Groningen heeft ook op het gebied van kantoorverhuizingen zijn sporen ruimschoots verdiend.

Kantoorverhuizing

Ook voor een kantoorverhuizing geldt; Een goede voorbereiding is het halve werk! Het is daarom belangrijk om tijdig een vakbekwame verhuizer in te schakelen. Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen is opgericht in 1928. Onze professionele verhuizers hebben veel verhuiservaring. Uw kantoorverhuizing wordt projectmatig aangepakt, zo verloopt uw zakelijke verhuizing soepel. Meer weten over onze aanpak? Bel 0598 – 399 820 en stel uw vraag direct aan één van onze verhuisadviseurs, of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Kantoorverhuizingen en projectverhuizingen

Kantoorverhuizingen en projectverhuizingen voeren wij uit volgens een strakke planning zodat ‘stilstand’ binnen uw bedrijf tot een minimum wordt beperkt. Betrokken medewerkers worden vooraf uitgebreid geïnformeerd. Wij gebruiken een groot aantal praktische verhuismiddelen als PC- containers, rolcontainers, traplopers e.d. om de verhuizing soepel te laten verlopen. Op de nieuwe locatie worden, met behulp van een coderingssysteem, alle bureaus, kasten enz. op de juiste plekken gezet, door onze professionele verhuizers. Ook voor interne verhuizingen en ICT-verhuizingen kunt u Mondial Oostland Verhuizingen inschakelen.

Vraag een offerte aan

Kantoorverhuizing van de hoogste kwaliteit

Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen realiseert voor u  een kantoorverhuizing van de hoogste kwaliteit. Dat wij daadwerkelijk over alle middelen beschikken om een kantoorverhuizing op een juiste manier uit te voeren is vastgesteld tijdens een audit door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA. Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen  is een Erkende Verhuizer en tevens VCA en ISO 9001 gecertificeerd. Meer over onze kwaliteit vindt u hier.

Vraag een offerte aan

Verhuiskosten voor uw kantoorverhuizing

Wilt u meer weten over de verhuiskosten voor uw kantoorverhuizing? Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820. Dankzij onze landelijke dekking zijn wij in staat om vanuit  verschillende gebieden en dorpen, van Groningen tot Maastricht, kantoorverhuizingen tegen een zeer gunstig tarief uit te voeren. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de kantoorverhuizer van Nederland!

Vraag een offerte aan

Geklimatiseerde en beveiligde opslag voor uw inventaris of archief

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw inventaris of archief? Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen biedt uitkomst. In Kolham (Midden-Groningen) hebben wij ruim 7.500 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. Meer informatie vindt u terug op deze pagina. Meer weten over onze opslagfaciliteiten? Bel 0598 – 399 820 en stel uw vraag direct aan één van onze medewerkers of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, voor een zorgeloze kantoorverhuizing!