Menu

Over ons

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, uw Erkende Verhuizer in Groningen, Friesland en Drenthe!

U ziet ze vast wel eens rijden in Groningen, Friesland en Drenthe, de blauw-witte verhuiswagens met witte sterren. Dat zijn de verhuizers van verhuisbedrijf Oostland, op weg naar weer een tevreden klant.

Verhuisbedrijf gevestigd in Kolham (Groningen)

Ons Erkende verhuisbedrijf is gevestigd op het Rengerspark te Kolham (Groningen). Vanaf deze centrale locatie bedienen we zakelijke en particuliere klanten in Groningen, Friesland en Drenthe en uiteraard ver daarbuiten. Onze missie is Zorgeloos Verhuizen, dit laten wij onze opdrachtgevers graag beleven.

Erkende Verhuizer en Fedemac certificaat 2017

Mondial Oostland Verhuizingen is als Erkende Verhuizer ook aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen.
Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017.
Download certificaat Erkende Verhuizers.

Mondial Oostland Verhuizingen in beeld


Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. In 1928 is het verhuisbedrijf opgericht. Inmiddels bestaan wij ruim 80 jaar en zijn uitgegroeid tot 1 van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Sinds 2004 een locatie met alle denkbare opslagfaciliteiten

In 2004 zijn wij zelf verhuisd naar een hypermodern pand aan de Albert Plesmanlaan 6 te Kolham (Groningen). Vanuit dit pand bieden wij alle denkbare opslagfaciliteiten voor zakelijk en particuliere opdrachtgevers in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Mondial Oostland Verhuizingen, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!