Menu

Over ons

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, uw Erkende Verhuizer in Groningen, Friesland en Drenthe!

U ziet ze vast wel eens rijden in Groningen, Friesland en Drenthe, de blauw-witte verhuiswagens met witte sterren. Dat zijn de verhuizers van verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, op weg naar weer een tevreden klant.

Verhuisbedrijf gevestigd in Kolham (Midden-Groningen)

Ons Erkende verhuisbedrijf is gevestigd op het Rengerspark te Kolham (Midden-Groningen). Vanaf deze centrale locatie bedienen we zakelijke en particuliere klanten in Groningen, Friesland, Drenthe, Assen en uiteraard ver daarbuiten. Onze missie is Zorgeloos Verhuizen, dit laten wij onze opdrachtgevers graag beleven. Wilt u ook zorgeloos verhuizen?  Bel 0598 – 399 820 en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs, zij vertellen u graag meer over onze aanpak. Of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Erkende Verhuizer en Fedemac certificaat 2017

Mondial Oostland Verhuizingen is als Erkende Verhuizer ook aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen.
Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017.
Download certificaat Erkende Verhuizers.

Mondial Oostland Verhuizingen in beeld


Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, is Erkende Verhuizer en kent haar oorsprong in (Oost) Groningen. In 1928 is het verhuisbedrijf opgericht. Inmiddels bestaan wij ruim 80 jaar en zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. U kunt bij ons verhuisbedrijf terecht voor uw particuliere en zakelijke verhuizing in Nederland, maar ook voor uw internationale verhuizing of beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw inboedel, inventaris en archieven bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen aan het juiste adres.

Wilt u ook zorgeloos verhuizen of heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig?  Bel 0598 – 399 820 en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs, zij vertellen u graag meer over onze aanpak. Of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Sinds 2004 een locatie met alle denkbare opslagfaciliteiten

In 2004 zijn wij zelf verhuisd naar een hypermodern pand aan de Albert Plesmanlaan 6 te Kolham (Midden-Groningen). Vanuit dit pand bieden wij alle denkbare opslagfaciliteiten voor zakelijk en particuliere opdrachtgevers in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Mondial Oostland Verhuizingen, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!