Menu

Selfstorage en opslagruimte in Groningen

SELFSTORAGE- EN OPSLAG van Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen in Groningen, betekent extra opslagruimte voor u.

Uw waardevolle inboedel of inventaris wordt bij ons veilig en geklimatiseerd opgeslagen in een speciale Selfstoragebox, waar u een persoonlijke toegangssleutel van heeft.

Stel uw vraag

SELFSTORAGE- EN OPSLAG

SELFSTORAGE- EN OPSLAG faciliteiten van Mondial Oostland Verhuizingen. Voor al uw goederen waar u geen plaats voor heeft in uw woning, garage of schuur. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van uw surfplank, winterbanden, skibox, archief, koffers, meubelstukken, gereedschap, tuinmeubelen, decoratiemateriaal, boeken of kampeerspullen. Ook is de Selfstoragebox geschikt voor de opslag van uw motor, jetski of rubberboot. Uw goederen worden veilig en geklimatiseerd opgeslagen, tot het moment dat u deze weer nodig heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met één van onze adviseurs.

Offerte aanvragen

SELFSTORAGE- EN OPSLAG biedt uitkomst aan zelfstandig ondernemers in Groningen en omgeving

SELFSTORAGE- EN OPSLAG biedt ook uitkomst aan zelfstandig ondernemers in Groningen en omgeving. Bij SELFSTORAGE- EN OPSLAG van Mondial Oostland Verhuizingen huurt u een opslagbox, waar u een persoonlijke toegangsleutel van ontvangt, zodat deze box alleen voor u toegankelijk is. De Selfstoragebox is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:30uur tot 17:30uur. Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met één van onze adviseurs.

Offerte aanvragen

SELFSTORAGE- EN OPSLAG bij Mondial Oostland Verhuizingen

SELFSTORAGE- EN OPSLAG bij Mondial Oostland Verhuizingen. Uw goederen worden beveiligd en verwarmd opgeslagen en deze zijn goed bereikbaar. De faciliteiten voldoen aan alle eisen om uw waardvolle bezittingen of inventaris zorgeloos en gemakkelijk op te slaan. Een groot voordeel is dat u bij ons per week huurt. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Wel zo eenvoudig en plezierig.

Kosten voor een opslagbox in Groningen

De kosten voor een opslagbox zijn € 15,00* inclusief btw per week. Hiervoor huurt u een box van circa 10 m3. Afmetingen: 188x217x230 (bxdxh). Mocht een ander formaat u beter passen, neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en kom direct in contact met één van onze adviseurs. 

Stel uw vraag

Of vraag direct een offerte aan en klik op onderstaande button.

Offerte aanvragen

SELFSTORAGE- EN OPSLAG bij Mondial Oostland Verhuizingen = zorgeloos opslaan!