Menu

Selfstorage en opslagruimte in Groningen

OOSTLAND SELFSTORAGE- EN OPSLAG, geeft u extra opslagruimte.

Voor al uw goederen waar u geen plaats voor heeft in uw woning, garage of schuur heeft OOSTLAND SELFSTORAGE- EN OPSLAG de ideale oplossing. Denk hierbij aan: surfplank, winterbanden, skibox, archief, koffers, meubelstukken, gereedschap, tuinmeubelen, decoratiemartiaal, boeken of kampeerspullen. Ook is onze Selfstoragebox geschikt voor uw motor, jetski of rubberboot.

Zeer geschikt voor de zelfstandige ondernemer

Bent u zelfstandig ondernemer, heeft u een webwinkel of bent u vertegenwoordiger? Ook dan is OOSTLAND SELFSTORAGE- EN OPSLAG de ideale oplossing. Bij OOSTLAND SELFSTORAGE- EN OPSLAG huurt u een opslagbox. U ontvangt van deze box een persoonlijke toegangsleutel zodat de box alleen voor u toegankelijk is. U kunt de box bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:30uur tot 17:30uur.

OOSTLAND SELFSTORAGE- EN OPSLAG is beveiligd, verwarmd en goed bereikbaar. Het voldoet dus aan alle eisen om zorgeloos en gemakkelijk op te slaan. Een groot voordeel is dat u bij ons per week huurt, zo heeft u dus niet te maken met lange opzegtermijnen.

Kosten voor de opslagboxen

De kosten voor een box zijn € 15,00* inclusief btw per week. Hiervoor huurt u een box van circa 10 m3. Afmetingen: 188x217x230 (bxdxh). Mocht een ander formaat u beter passen, neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

OOSTLAND SELFSTORAGE- EN OPSLAG = zorgeloos opslaan!