Menu

Internationaal verhuizen

Zeewaardig verpakken, documenten opmaken, alles tot in de puntjes geregeld voor uw Internationale Verhuizing. Internationaal Verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen betekent Zorgeloos Verhuizen voor u!

Internationaal verhuizen

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met internationaal verhuizen. De verhuizers hebben de juiste kennis en vervoersmiddelen voor u beschikbaar om de verhuizing van uw waardevolle inboedel met zorg uit te voeren.

Vraag een offerte aan

Uw internationale verhuizing uitgevoerd door een gecertificeerde verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer, in het bezit van het FEDEMAC certificaat en lid van European Moving Group (EMG). Dit geeft u de garantie dat uw internationale verhuizing door een gecertificeerde verhuizer wordt uitgevoerd en bent u er zeker van dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen. Wij voeren verhuizingen overzee en verhuizingen binnen Europa uit, werken met een overzichtelijke planning, kennen de wet en regelgeving en werken met betrouwbare agenten ter plaatse. Uw inboedel wordt met zorg naar een ander land, of zelfs een ander continent verplaatst.

Mondial Oostland Verhuizingen komt overal

De juiste papieren bij de douane

Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen en zorgen voor overdracht van de juiste papieren bij de douane. Daarnaast zorgen de verhuizers van Mondial Oostland ervoor dat uw goederen zo verpakt zijn dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport, over zee of over de weg, en veilig en ongeschonden aankomen op de plek van bestemming. Zo helpen wij u om zorgeloos te verhuizen naar het buitenland.

Overzee verhuizingen in beeld

Gespecialiseerd in verhuizingen vanuit en naar

Wat kost een internationale verhuizing?

Wilt u weten wat een internationale verhuizing kost? Vul dan het offerteformulier in en u ontvangt een duidelijke verhuisofferte. Hierin staat omschreven hoe hoog de kosten zijn, maar ook welke verhuisservices u allemaal kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Agrarisch verhuizen

Mondial Oostland Verhuizingen heeft kennis van agrarisch verhuizen, ook op internationaal niveau. Om het transport van landbouwmachines, tractoren en groot materieel op een juiste manier te verzorgen kunt u gebruik maken van onze expertise. Wij stellen u in staat om met uw onderneming zorgeloos te emigreren naar bijvoorbeeld Canada of de VS.

Agrarische verhuizing in beeld

Verhuisgroupage en deelladingen

Maandelijks verzorgen wij meerdere internationale verhuizingen (zowel binnen Europa als naar overzeese bestemmingen), zodat wij kleine met grotere verhuizingen kunnen combineren. Dit biedt voordelen vanwege lagere kosten van gezamenlijk transport, in veel gevallen kunnen wij u een interessant tarief bieden. Informeer naar onze mogelijkheden en bel 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar info@oostland.com.

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw internationale verhuizing? Vraag dan een offerte aan!

Brochures
Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels

Uw waardevolle bezittingen (tijdelijk) opslaan?

Verhuist u naar het buitenland, bijvoorbeeld omdat u expat bent? Kies dan voor beveiligde opslag bij Mondial Oostland Verhuizingen. Onze terminals zijn droog, verwarmd, stofvrij en klasse 3 beveiligd. Optimale omstandigheden om uw goederen in topconditie te houden tot het moment dat u ze weer nodig heeft. Wij hanteren een zeer aantrekkelijk tarief en u betaalt bij ons per week. Vraag nu een offerte aan, bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com. Wij staan graag voor u klaar. U kunt uw inboedel (tijdelijk) veilig opstaan in een van onze opslagfaciliteiten.

Leuk om te lezen

10 Things You Should Never Wear When Traveling Abroad
A Worry-Free Vacation: Preparing Your Home for Your Time Away
Road Trip Packing List (with Checklists)

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos internationaal verhuizen!