Menu

Archiefopslag

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid archieven op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen. Onze ruimtes zijn ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie.

Speciale archiefkasten voor de opslag

Alle ruimtes worden op temperatuur gehouden en zijn voorzien van een stabiele luchtvochtigheidsregeling. Bovendien zijn alle ruimtes optimaal beveiligd tegen brand en inbraak. Periodiek worden alle locaties tevens gecontroleerd op ongedierte. Alle opslagdepots bevinden zich in afgesloten ruimtes en zijn beveiligd met speciale toegangscodes. De archieven worden verpakt in archiefdozen en bewaard in speciale, door ons ontwikkelde archiefkasten. Iedere archiefdoos krijgt een eigen unieke code en is met behulp van onze software direct traceerbaar. Bij onze opdrachtgevers kan het softwarepakket worden geïnstalleerd waardoor alle documenten 24 uur per dag 7 dagen per week online ter beschikking staan.

Archiefbeheer

Naast de opslag en het beheer van de archieven bieden wij onze opdrachtgevers tevens de volgende additionele diensten aan:

  • Het fysiek transporteren of verplaatsen van archieven.
  • Het opschonen, ompakken en inruimen van de archieven.
  • Het monteren en demonteren van archiefstellingen.
  • Het vernietigen van archieven.
  • Het coderen van archieven.
  • Het digitaliseren van archieven.
  • Het indexeren van archieven.

Binnen het netwerk van Mondial Movers beschikken wij in Nederland over 34 locaties waar de archieven worden bewaard. Op diverse locaties in Nederland zijn zelfs speciaal ingerichte en beveiligde waardekamers beschikbaar.

Kosten voor Archiefopslag en beheer

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave!

Download