Menu

Archiefopslag

Archiefopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen; Klasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd voor statische en dynamische archieven.

Archiefopslag

Ook voor archiefopslag bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen aan het juiste adres. U kunt hier uw archieven opslaan in speciaal ingerichte ruimtes. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen. Onze ruimtes zijn klasse 3 beveiligd, stofvrij, verwarmd en ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Meer weten over archiefopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen? Bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag

Archiefopslag en -beheer bij Mondial Oostland Verhuizingen

Dit is archiefopslag en -beheer bij Mondial Oostland Verhuizingen. Alle ruimtes worden op temperatuur gehouden en zijn voorzien van een stabiele luchtvochtigheidsregeling. Bovendien zijn alle ruimtes optimaal beveiligd tegen brand en inbraak en periodiek worden alle locaties gecontroleerd op ongedierte. Alle opslagdepots bevinden zich in afgesloten ruimtes en deze zijn beveiligd met speciale toegangscodes. De archieven worden verpakt in archiefdozen en bewaard in speciale, door ons ontwikkelde, archiefkasten voor archiefopslag. Iedere archiefdoos krijgt een eigen unieke code en is met behulp van onze software direct traceerbaar. Bij onze opdrachtgevers kan het softwarepakket worden geïnstalleerd,  zo heeft u alle documenten 24 uur per dag en 7 dagen per week online ter beschikking. Wilt meer weten of een prijsopgave ontvangen voor archiefopslag? Bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en een van onze adviseurs neemt contact met u op voor een vrijblijvende offerte. 

Vraag een offerte aan

Archiefopslag en aanvullende diensten

Naast  archiefopslag en het beheer van deze archieven bieden wij onze opdrachtgevers  de volgende additionele diensten aan:

  • Het fysiek transporteren of verplaatsen van archieven.
  • Het opschonen, ompakken en inruimen van de archieven.
  • Het monteren en demonteren van archiefstellingen.
  • Het vernietigen van archieven.
  • Het coderen van archieven.
  • Het digitaliseren van archieven.
  • Het indexeren van archieven.

Binnen het netwerk van Mondial Movers beschikken wij in Nederland over 34 locaties waar de archieven worden bewaard. Op diverse locaties in Nederland zijn zelfs speciaal ingerichte en beveiligde waardekamers beschikbaar.

Vraag een offerte aan

Kosten voor archiefopslag en -beheer

Wilt u meer weten over de kosten voor archiefopslag en -beheer bij Mondial Oostland Verhuizingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave! Bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met één van onze adviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Download

Mondial Oostland Verhuizingen uw archief veilig en zorgeloos opgeslagen!