Menu

Zorgeloos verhuizen naar Canada

Vancouver, de Rocky Mountains, Banff National Park, Toronto, Niagara Watervallen en grizzly beren. Zomaar een aantal kenmerken waar Canada wereldwijd om bekend staat. Veel agrariërs zijn naar dit mooie land geëmigreerd. En wie weet staat u op het punt om te verhuizen naar Canada. Wilt u graag zorgeloos verhuizen naar Canada? Mondial Oostland Verhuizingen, Erkend Verhuisbedrijf heeft veel ervaring met Internationaal verhuizen naar Canada.

Vraag een offerte aan

Zorgeloos verhuizen naar Canada

Wel zo fijn dat Mondial Oostland Verhuizingen jarenlange Internationale verhuiservaring en kennis van wet- en regelgeving in huis heeft. Zo kunt u zorgeloos verhuizen naar Canada. Helemaal als u bedenkt dat er al genoeg geregeld en georganiseerd moet worden voordat uw verhuizing en emigratie naar Canada een feit is. Denk bijvoorbeeld aan alle documenten die u nodig heeft, uw belastingen, de zorgverzekering, het uitschrijven bij uw gemeente etc. Veel informatie hierover kunt u terugvinden op de website van onze rijksoverheid.

Wij verhuizen uw complete huisraad veilig en onbeschadigd naar uw nieuwe woning in Canada

Van het inpakken van al uw bezittingen, de tijdelijke opslag, de douanepapieren en het verschepen tot en met het afleveren en uitpakken van uw goederen in uw nieuwe woning in Canada: Mondial Oostland Verhuizingen zorgt ervoor dat uw complete huisraad optimaal beveiligd en onbeschadigd blijft, tijdens opslag en transport, mede door het gebruik van het juiste verpakkingsmateriaal en verzegelde containers. Wij zijn bekend met de invoerrechten, verplichte documenten en de wet- en regelgeving die Canada hanteert. Daar hoeft u zich ook geen zorgen meer over te maken.

Vraag een offerte aan

Kwaliteit van deur tot deur

Voor uw verhuizing naar Canada maken wij gebruik van onze agenten die o.a. gestationeerd zijn in Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal en Halifax. Wij hebben met hen een goede en jarenlange relatie opgebouwd, mede dankzij de duizenden Nederlanders die wij in de afgelopen jaren mochten verhuizen naar Canada. U kunt dus van deur tot deur op onze kwaliteit vertrouwen.

Verhuiskosten

Gaat u verhuizen vanuit of naar Canada en bent u benieuwd naar de kosten? Gebruik onderstaande button of vul nu het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te inventariseren en u een verhuisofferte op maat aan te bieden.

Vraag een offerte aan

Deelladingen voor kleine vrachten

Dankzij de vele verhuizingen die wij naar Canada verzorgen kunnen wij, tegen zeer aantrekkelijke tarieven, kleinere zendingen eenvoudig meenemen. Meer weten? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of gebruik onderstaande button.

Vraag een offerte aan

Tijdelijke opslag van uw inboedel

Moet u al uit uw huidige woning, maar kunt u nog niet direct verhuizen naar uw nieuwe woonruimte? Dan is het plezierig als uw meubels en inboedel (tijdelijk) opgeslagen kunnen worden. Mondial Oostland Verhuizingen heeft hiervoor de perfecte faciliteiten. In Kolham beschikken wij over beveiligde, verwarmde en stofvrije opslagterminals, met een totale opslagcapaciteit van ruim 7.500 m2. Ook particulieren kunnen voor (tijdelijke) opslag bij ons terecht, handig wanneer u gaat emigreren.

Uw waardevolle bezittingen (tijdelijk) opslaan in een optimale omgeving?

Kies dan voor Mondial Oostland Verhuizingen. Onze terminals zijn droog, verwarmd, stofvrij en beveiligd. Optimale omstandigheden om uw goederen in topconditie te houden, tot het moment dat u ze weer nodig heeft. Gaat u binnenkort naar Canada verhuizen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze opslagfaciliteiten? Vraag nu uw offerte aan, gebruik onderstaande button of bel 0598 – 39 98 20. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Vraag een offerte aan

Download brochures

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen naar Canada!