Menu

Verhuisbedrijf in Groningen inschakelen

Mondial Oostland Verhuizingen is een Erkende Verhuizer in Groningen. Gaat u verhuizen en wilt u een verhuisbedrijf in Groningen inschakelen?

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uw perfecte verhuispartner in Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham en stel uw verhuisvragen.

Stel uw verhuisvragen

Verhuisbedrijf Groningen

Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren in Groningen en omstreken. Mondial Oostland Verhuizingen is dan ook verhuisbedrijf Groningen.

Vraag een offerte aan

Verhuizen in Groningen en (Noord) Nederland!

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen is als Erkende verhuizer zeer actief in de regio Groningen. Zorgeloos verhuizen in Groningen en (Noord) Nederland doet u met Mondial Oostland Verhuizingen. Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van het noorden durven te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen voor particulieren en bedrijfsverhuizingen uitvoert in de regio Groningen, ziet u onze Erkende Verhuizers regelmatig rondrijden in de regio Groningen!

Met onze vestiging in Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham.


Stel uw verhuisvragen!

Internationaal verhuizen Groningen

Verhuis zonder zorgen met ons Erkende verhuisbedrijf. Verhuizen binnen Groningen doe je met Oostland verhuizingen. Kies bijvoorbeeld voor verhuizen Meerstad of verhuizen Blauwestad. Maar hieronder vind je ook andere locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Gaat u Internationaal verhuizen kies dan voor Mondial Oostland Verhuizingen. Geen locatie is ons te ver, zowel nationaal als internationaal. In Europa of voor uw verhuizing overzee kunt u op onze verhuisservice rekenen. Zorgeloos verhuizen begint bij  Mondial Oostland Verhuizingen. De Erkende Verhuizer uit Noord Nederland. Sinds 1928 verzorgen wij met veel plezier op professionele wijze de verhuizingen van particulieren en projectverhuizingen voor de zakelijke markt.

Vraag een offerte aan

Emigreren

Gaat u binnenkort emigreren? Hier treft u een overzicht aan van onze internationale bestemmingen. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

Waarom verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen?

 • Jarenlange verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928
 • Professionele verhuizers, opgeleid personeel
 • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen, Gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
 • Tijdelijke opslag mogelijk in een van onze beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw goederen blijven in perfecte staat.

Vraag een offerte aan

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

De voorbereiding

Selecteer het verhuisbedrijf dat bij u past

De verhuisdag

Meer verhuistips vindt u hier

 1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
 2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
 4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
 5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
 8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
 9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructiefilmpjes.

Uw piano verhuizen?

Ook voor het verhuizen van uw piano bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen aan het juiste adres. Erkende Verhuizer Mondial Oostland heeft als geen ander verstand van het verhuizen van piano’s en vleugels. Toen pianofabriek Rippen nog bestond was ons zusterbedrijf in Ede, Mondial Movers Waaijenberg Groep, de huistransporteur voor het nationaal en internationaal transport van piano’s en vleugels van deze producent.

Vraag een offerte aan

Optimale bescherming van uw piano

De gekwalificeerde verhuizers van Mondial Oostland maken gebruik van de juiste materialen om muziekinstrumenten optimaal beschermd in te pakken. Uiteraard gebeurt dit op professionele wijze en met aandacht. Wij maken gebruik van luchtgeveerde meubelwagens. Uw piano op alle mogelijke manieren optimaal beschermd tijdens transport en komt in perfecte staat aan in uw nieuwe woning of in bijvoorbeeld de concertzaal.

Verhuiskostenverhuizen groningen

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten van ons verhuisbedrijf.

Vraag een offerte aan

Zorgeloos verhuizen naar Groningen

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Groningen? Vraag dan een offerte bij verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen aan!

Vraag een offerte aan

Gespecialiseerd in opslag

Mondial Oostland verhuizingen is naast verhuisbedrijf ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel in Groningen. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan. Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt.

Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn. Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Vraag een offerte aan

Bekijk de referenties

Meer weten over de aanpak van Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen? Bekijk onze referenties.

Bedrijfsverhuizingen in Groningen

Heeft u verhuisplannen voor uw bedrijf of zorginstelling? Geen probleem bij Mondial Oostland Verhuizingen. Wij verzorgen op professionele wijze uw projectverhuizing en/of werkplekverhuizing. Lees hier meer.

Vragen over uw verhuizing?

Bel 0598 – 39 98 20 of neem contact op en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen bij Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen. Onze verhuisadviseurs staan graag voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Groningen!