Menu

Bibliotheekverhuizing

Een verhuizing van een bibliotheek (bibliotheekverhuizing) is een specialistische aangelegenheid. Alle te verhuizen boeken dienen na de verhuizing weer op de juiste plank en in de juiste stelling te staan. Dit vereist vakmanschap tijdens de uitvoering en een zeer gedegen voorbereiding. Onze vakkundige en ervaren bibliotheekverhuizers dragen zorg voor het juist en opvolgend inpakken en weer uitpakken van uw boekencollectie.

Ervaren bibliotheekverhuizers

Wij beperken ons niet tot alleen het verhuizen van de boekencollectie, onze ervaren bibliotheekverhuizers kunnen tevens demontage en montage van boekenstellingen verzorgen. Kortom, u heeft te maken met één leverancier voor de complete uitvoering, wel zo prettig.

De hoogste kwaliteit

Verhuisbedrijf Oostland kan een bibliotheekverhuizing van de hoogste kwaliteit voor u realiseren. Dat we daadwerkelijk over alle middelen en kennis beschikken om zo’n verhuizing uit te voeren is vastgesteld tijdens een audit door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA.

Verhuiskosten

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht bibliotheek verhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de bibliotheek verhuizer van Nederland!

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen!