> Menu

Bedrijfsverhuizingen

Uw bedrijfsverhuizing professioneel geregeld bij Mondial Oostland Verhuizingen. Een perfecte coördinatie, een vaste projectleider, efficiëntie, strakke planning en een minimale verstoring van het werkproces, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen! Meer weten? Gebruik onderstaande button en vraag informatie aan.

Informatie aanvragen

Bedrijfsverhuizingen

Een zakelijke verhuizing heeft een grote impact op u, uw bedrijf en uw mensen. Mondial Oostland Verhuizingen is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. Of uw bedrijf nu gaat verhuizen van Groningen naar Assen of richting Amsterdam, het is van belang dat alles rondom uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen verloopt. Dat kan met de gecertificeerde verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen uit Kolham. Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820 of vraag direct een offerte aan en gebruik onderstaande button.

Vraag een offerte aan

Bedrijfsverhuizing, van projectplan tot uitvoering

Vooraf komt onze accountmanager bij u langs, om na te gaan waar eventuele bottlenecks zitten. Op deze manier voorkomen wij problemen tijdens uw zorgverhuizing, kantoorverhuizing, archiefverhuizing, projectverhuizing, bibliotheekverhuizing, onderwijsverhuizing of museale verhuizing.

U krijgt een gecertificeerde projectleider toegewezen die een duidelijke en haalbare planning voor uw bedrijfsverhuizing maakt. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een verhuischecklist, zodat er niets vergeten wordt. Alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een projectplan, voorzien van een tijdsplanning, een stappenplan en een overzichtelijk draaiboek. Uw bedrijfs- en / of werkplekverhuizing is op deze manier gegarandeerd doeltreffend en professioneel georganiseerd en u kunt zorgeloos verhuizen.

Mondial Oostland Verhuizingen heeft ruime ervaring in grootschalige projecten, zo zijn wij in 2011 o.a. door de Dienst Uitvoerend Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst geselecteerd om de megaverhuizing van 2.700 werkplekken en toebehoren naar de nieuwbouw in Groningen te verzorgen.

Vraag een offerte aan

De hoogste kwaliteit voor uw projectverhuizing bij Mondial Oostland Verhuizingen

Mondial Oostland Verhuizingen kan een projectverhuizing van de hoogste kwaliteit voor u realiseren. Dat we daadwerkelijk over alle middelen beschikken om zo’n verhuizing uit te voeren is vastgesteld tijdens een audit door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA.

Door landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht zakelijke verhuizingen en projectverhuizingen uit te voeren en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wacht niet langer en vraag nu een offerte op bij de zakelijke verhuizer van Nederland!

Verhuizen buiten kantooruren? Mondial Oostland Verhuizingen regelt het voor u!

Wij kunnen als geen ander voorstellen dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk mag lijden onder de verhuizing. In sommige gevallen is verhuizen tijdens kantooruren dan ook geen optie, gewoonweg omdat de zaken door moeten gaan. Het behoort tot de mogelijkheden van Mondial Oostland Verhuizingen om uw bedrijfsverhuizing buiten kantoortijden te organiseren, zodat uw organisatie zo min mogelijk hinder ervaart.

Vraag een offerte aan

Verhuiskosten aanvragen of een persoonlijke afspraak inplannen voor uw zakelijke verhuizing?

Wilt u weten hoe hoog de verhuiskosten voor uw zakelijke verhuizing zijn? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschreven hoe hoog de kosten zijn, maar ook welke verhuisservices u van ons kunt verwachten. In het menu rechts op deze pagina kunt u een keuze maken om aanvullende informatie op te vragen.

Uiteraard plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in om zaken rondom uw bedrijfs- of werkplekverhuizing te bespreken. Vul ons contactformulier in, bel direct met een van onze verhuisspecialisten via 0598 – 39 98 20 of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Gespecialiseerd in opslag voor bedrijven, van meubilair tot archief

Verhuisbedrijf Oostland is behalve specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen ook specialist in opslag voor bedrijven. Het verhuisbedrijf heeft in Kolham (Groningen) ruim 7.500 m2 opslagruimte. Deze ruimtes zijn op risicoklasse 3 beveiligd en zijn verder stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in goede conditie. Wij voorzien daarnaast ook in op maat gemaakte verpakkingen voor uw verhuizing. Lees meer over onze opslagfaciliteiten voor de zakelijke markt.

raag een offerte aan

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid archieven op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvraging. Onze ruimtes zijn ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Lees meer over onze archiefopslag.

raag een offerte aan

Downloads


Brochure: Werkplek verhuizen

Brochure: Veilig opgeborgen

Brochure: Warehousing

Mondial Oostland Verhuizingen, Zorgeloos Verhuizen!