Menu

Opslag van inboedel en archief

MondialBeveiligde opslag van uw inboedel en archief, maar ook inventaris, onder één dak.

Opslag van inboedel en archief

Bij Mondial Oostland Verhuizingen kunt u uw inboedel en archief en ook uw inventaris klasse 3 beveiligd, stofvrij en geklimatiseerd opslaan, tot het moment dat u deze weer nodig heeft. Dat is zorgeloos opslaan! Wilt u weten wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen? Bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag

Opslag voor zowel particulier als zakelijk

Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen is behalve specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen ook gespecialiseerd in de opslag van archieven, meubels, complete inboedels en inventaris van bedrijven. Het verhuisbedrijf heeft in Kolham (Groningen) ruim 7.500m2 opslagruimte. Deze ruimtes zijn risicoklasse 3 beveiligd en zijn verder stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in een uitstekende conditie.

 

Vraag een offerte aan

 

Inboedelopslag

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen begrijpt dat u voor opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn. Lees meer over de inboedelopslag bij Mondial Oostland verhuizingen of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

 

Vraag een offerte aan

 

Archiefopslag en beheer

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid archieven op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen. Onze ruimtes zijn ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Lees meer over archiefopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

 

Vraag een offerte aan

 

Flexibele opslagmogelijkheden

Verhuisbedrijf Oostland begrijpt dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in onze opslagfaciliteiten.

 

Vraag een offerte aan

 

Kosten voor de opslag van inboedel of archief

Benieuwd naar de kosten voor de opslag van uw inboedel of archief? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met één van onze adviseurs of gebruik onderstaande button.

 

Vraag een offerte aan

 

Download

Mondial Oostland Verhuizingen uw inboedel en archief veilig en zorgeloos opgeslagen!