Menu

Opslag van inboedel en archief

Mondial Uw opslag onder 1 dak, veilig, droog en schoon opgeslagen, dat is voor u Zorgeloos opslaan!

Opslag voor zowel particulier als zakelijk

Verhuisbedrijf Oostland is behalve specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen ook specialist in de opslag van archieven, meubels en inboedels. Het verhuisbedrijf heeft in Kolham (Groningen) ruim 7.500m2 opslagruimte. Deze ruimtes zijn op risicoklasse 3 beveiligd en zijn verder stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in goede conditie.

Inboedelopslag

Verhuisbedrijf Oostland begrijpt dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn. Lees meer over de inboedelopslag van Oostland verhuizingen.

Archiefopslag en beheer

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid archieven op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen. Onze ruimtes zijn ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Lees meer over de archiefopslag van Oostland Verhuizingen.

Flexibele opslagmogelijkheden

Verhuisbedrijf Oostland begrijpt dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn.

Opslagkosten

Benieuwd naar de kosten voor inboedelopslag of archiefbeheer? Vraag dan geheel vrijblijven een offerte aan!

Download

Oostland, zorgeloos opslaan!