> Menu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Is voor Mondial Oostland Verhuizingen een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. De verhuisgroep heeft oog voor de werknemers, het milieu en een efficiënte bedrijfsvoering. Mondial Oostland Verhuizingen beschikt over milieuvriendelijke verhuisauto’s en ook de verhuisdozen zijn van duurzaam materiaal geproduceerd. De verhuisgroep investeert continu in het opleiden van personeel. Hierdoor blijven de werknemers zich ontwikkelen, zodat uiteindelijk de klant en de medewerkerker hiervan profiteren. Daarnaast gebruiken de vestigingen in Kolham en Ede sinds begin 2010 alleen nog groene stroom.

Door middel van sponsoring ondersteunt Mondial Oostland Verhuizing nationale en lokale sportverenigingen, kunst en cultuur. Zo sponsort Mondial Oostland Verhuizing onder andere:

Download OverMG:

Keurmerk Sociale Onderneming

Mondial Oostland Verhuizingen is is KSO gecertificeerd.Mondial Oostland Verhuizingen is in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Voor dit certificaat worden de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden. Deze hebben als doel om van de wereld een betere plek te maken in 2030

Er komen thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat aan de orde. Mondial Oostland Verhuizingen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich in voor de volgende doelen:


Download:
                 

Maatschappelijk aandeel 2020

Certificaat Sociale Onderneming

Video’s KSO-initiatieven

Mondial Oostland Verhuizingen is aandeelhouder van Mondial Movers (de landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland). Bekijk video’s en krijg een indruk van KSO en de initiatieven.

Video Introductie KSO: opleiding verhuismedewerker & elektrisch verhuizen

Video KSO: elektrisch verhuizen

Video KSO: Mondial Movers Foundation

MVO bij Oostland Verhuizingen in Beeld

Mondial Movers Foundation

Mondial Oostland Verhuizingen is één van de oprichters van Mondial Movers Foundation. Deze maatschappelijk betrokken stichting heeft het doel om armoede en eenzaamheid in Nederland te bestrijden. Dit wordt o.a. gedaan door inzameling van speelgoed in de Speelgoededoelendoos. Het gedoneerde speelgoed wordt verdeeld onder gezinnen met kinderen die het niet zo breed hebben.

Download flyer Speelgoededoelendoos:

Mensen die geen sociaal vangnet of geen financiële middelen hebben, maar moeten verhuizen, worden vanuit de Verhuisfamilie geholpen met hun verhuizing.