Menu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Is voor Mondial Oostland Verhuizingen een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. De verhuisgroep heeft oog voor de werknemers, het milieu en een efficiënte bedrijfsvoering. Mondial Oostland Verhuizingen beschikt over milieuvriendelijke verhuisauto’s en ook de verhuisdozen zijn van duurzaam materiaal geproduceerd. De verhuisgroep investeert continu in het opleiden van personeel. Hierdoor blijven de werknemers zich ontwikkelen, zodat uiteindelijk de klant en de medewerkerker hiervan profiteren. Daarnaast gebruiken de vestigingen in Kolham en Ede sinds begin 2010 alleen nog groene stroom.

Door middel van sponsoring ondersteunt Mondial Oostland Verhuizing nationale en lokale sportverenigingen, kunst en cultuur. Zo sponsort Mondial Oostland Verhuizing onder andere:

Keurmerk Sociale Onderneming

Mondial Oostland Verhuizingen heeft keurmerk sociale ondernemingMondial Oostland Verhuizingen is in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Voor dit certificaat worden de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden. Deze hebben als doel om van de wereld een betere plek te maken in 2030


Er komen thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat aan de orde. Mondial Oostland Verhuizingen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich in voor de volgende doelen:


Download:
Maatschappelijk aandeel 2019

MVO bij Oostland Verhuizingen in Beeld