Menu

Mondial Movers

Verhuisbedrijf Oostland is sinds 2003 aangesloten bij Mondial Movers. Mondial Movers is een commercieel samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers. Het samenwerkingsverband presenteert zich aan de markt als ‘het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven’. Het netwerk is in 1990 opgericht door acht verhuisbedrijven. Anno 2010 is het samenwerkingsverband uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 21 aandeelhoudende verhuisbedrijven die in 36 plaatsen in Nederland werkzaam zijn. Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het Europees netwerk van verhuisbedrijven. Bijna vierhonderd Europese verhuisbedrijven nemen deel aan de EMG.

Het netwerk van Mondial Movers wordt onder andere gebruikt voor aanbestedingen bij landelijke projecten. Zo wordt de gezamenlijke dienstverlening vergroot. Een aantal toonaangevende klanten van Mondial Movers zijn:

Ministerie van Justitie, Ministerie van Defensie, Gasunie, KPN, Lentis, Rijksuniversiteit Groningen, Noordelijke Hoge School Leeuwarden en CAS.

KVGM-MVO Verklaring Beleid

Mondial Movers stelt zich verantwoordelijk voor het vaststellen, implementeren en onderhouden van een KVGM-beleid dat passend is voor het doel en de context van de organisatie. Hieronder worden ook begrepen de aard, omvang en KVGM-effecten van haar activiteiten, producten en diensten. Het beleid biedt een kader voor het vaststellen van KVGM-doelstellingen die leiden tot het beschermen van het milieu, waaronder preventie van milieuvervuiling. Het uiteindelijke doel is te komen tot een continue verbetering van het Managementsysteem alsmede de prestaties van de organisatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu en wel zodanig dat milieu-incidenten en persoonlijk letsel en ziekte worden voorkomen. Download: KVGM-MVO Verklaring Beleid 2022.

Verhuiskosten

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Offerte aanvragen

Mondial Movers Magazine

Edities 2021

Edities 2020

Edities 2019