Menu

Mondial Movers

Verhuisbedrijf Oostland is sinds 2003 aangesloten bij Mondial Movers. Mondial Movers is een commercieel samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers. Het samenwerkingsverband presenteert zich aan de markt als ‘het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven’. Het netwerk is in 1990 opgericht door acht verhuisbedrijven. Anno 2010 is het samenwerkingsverband uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 21 aandeelhoudende verhuisbedrijven die in 36 plaatsen in Nederland werkzaam zijn. Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het Europees netwerk van verhuisbedrijven. Bijna vierhonderd Europese verhuisbedrijven nemen deel aan de EMG.

Het netwerk van Mondial Movers wordt onder andere gebruikt voor aanbestedingen bij landelijke projecten. Zo wordt de gezamenlijke dienstverlening vergroot. Een aantal toonaangevende klanten van Mondial Movers zijn:

Ministerie van Justitie, Ministerie van Defensie, Gasunie, KPN, Lentis, Rijksuniversiteit Groningen, Noordelijke Hoge School Leeuwarden en CAS.

Verhuiskosten

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.