Menu

VERHUIZEN NAAR EEMSDELTA

Gaat u verhuizen naar Eemsdelta?

Goed dat u verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen heeft gevonden!

Eemsdelta is een gemeente in de provincie Groningen die sinds 1 januari 2021 bestaat, na een bestuurlijke fusie van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum.

Met ons erkende verhuisbedrijf kunt u zorgeloos en milieuvriendelijk verhuizen naar Eemsdelta. Mondial Oostland Verhuizingen heeft een rijke historie; sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven, particulieren en zorginstellingen, zowel nationaal als internationaal. Dat doen wij vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen. Een particuliere verhuizing, kantoorverhuizing of een zorgverhuizing vraagt om een deskundige aanpak. Onze professionele verhuizers hebben de kennis in huis en zijn bijvoorbeeld speciaal opgeleid tot zorgverhuizer.

Stel uw verhuisvragen!

Verhuizen naar Eemsdelta

Wilt u zonder zorgen en milieuvriendelijk verhuizen naar Eemsdelta? Dat doet u met de Erkende Verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen. Bekijk de video en ontdek binnen één minuut wat wij voor u kunnen betekenen.

Mondial Oostland is Erkende Verhuizer, ISO 14001, ISO 9001, VCA 2008.05.1 en KSO gecertificeerd (Voor dit certificaat worden de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden). U kunt ervan uitgaan dat u te maken heeft met een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zicht daarnaast ook inzet voor mens en milieu.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen

De Erkende Verhuizers van verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen verzorgen verhuizingen door heel Nederland en ook internationaal. Andere locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Internationaal verhuizen of emigreren?

Gaat u Internationaal verhuizen of emigreren? Binnen Europa, naar bijvoorbeeld Zweden of Frankrijk? Of gaat u verhuizen overzee, naar Canada of Verenigde Staten? U kunt rekenen op de gecertificeerde verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen voor uw internationale verhuizing. Geen locatie is ons te ver en wij hebben de kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van invoerrechten en douane faciliteiten. Ontvang een persoonlijk advies en neem contact op met een van onze verhuisadviseurs.

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag, daarom geven wij u graag enkele verhuistips.

  1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
  4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
  5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
  8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
  9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Verhuizen naar Eemsdelta? Informeer naar de verhuiskosten!

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschreven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Informatie over verhuizen

Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Want de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing binnen- naar of vanaf Eemsdelta? Vraag dan een offerte aan!

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde opslag van boedels, inventaris en archieven. Ideaal wanneer u gaat verhuizen en tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel beveiligd wilt opslaan.

Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst van huurcontracten is.
Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Lees wat onze referenties over ons zeggen.

Meer weten?

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen

Downloads

Brochure zorgeloos verhuizen

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Eemsdelta!