Menu

Verhuisbedrijf Zuidlaren

Gaat u verhuizen in de omgeving van Zuidlaren? Dat komt goed uit! Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen is als Erkende verhuizer zeer actief in de regio Zuidlaren. Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven, zorginstellingen, musea en particulieren waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van het noorden durven te noemen.

Stel uw verhuisvragen!

Verhuizen naar Zuidlaren

Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Zuidlaren, voor mensen die verhuizen naar Zuidlaren, ziet u onze Erkende verhuizers regelmatig rondrijden in de regio!

Met onze vestiging in en Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Vraag een offerte aan

Verhuizen naar Zuidlaren

Zorgeloos verhuizen naar Zuidlaren dat doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Zuidlaren, geen locatie is ons te ver, zowel nationaal als internationaal. In Europa of voor uw verhuizing overzee kunt u op onze verhuisservice rekenen.

Vraag een offerte aan

Andere locaties waar verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen ook verhuizingen uitvoert:

Gaat u binnenkort emigreren? Hier treft u een overzicht aan van onze internationale bestemmingen. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies.

Contact opnemen

Gediplomeerd personeel & milieuvriendelijke verhuiswagens

Bij Mondial Oostland Verhuizingen werken professionele verhuizers die goed zijn opgeleid en gediplomeerd. Onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Handige verhuistips voor uw verhuizing


Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing:

  1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
  4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
  5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
  8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
  9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructie filmpjes.

Uw verhuizing liever uitbesteden? Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Verhuiskosten voor een verhuizing in of vanuit Zuidlaren

Wil uw weten wat de verhuiskosten zijn voor een verhuizing in of vanuit Zuidlaren? Vul dan het nu het offerte formulier in. U ontvangt een duidelijke verhuisofferte. Hierin staat omschreven hoe hoog de verhuiskosten zijn en welke verhuisservice u mag verwachten.

Vraag een offerte aan

Informatiepakket voor uw verhuizing

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Zuidlaren? Vraag dan een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal wanneer u gaat verhuizen en u uw inboedel tijdelijk wilt opslaan.

Wij begrijpen dat u alleen wilt betalen voor datgene voor wat u gebruikt. Bij opslag van uw goederen in ons magazijn betaalt u dan ook per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties van Oostland verhuizingen

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Lees de ervaringen van onze referenties.

Direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of gebruik onderstaande button en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact opnemen

Mondial Oostland Vehuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Zuidlaren!