Menu

Verhuisbedrijf Zuidlaren

Gaat u verhuizen in de omgeving van Zuidlaren? Dat komt goed uit! Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen is als Erkende verhuizer zeer actief in de regio Zuidlaren. Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven, zorginstellingen, musea en particulieren waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van het noorden durven te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Zuidlaren, ziet u onze Erkende verhuizers regelmatig rondrijden in de regio Zuidlaren!

Met onze vestiging in en Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Stel uw verhuisvragen!

Verhuisbedrijf in Zuidlaren met verhuizingen in heel (Noord) Nederland

Verhuizen zonder zorgen dat doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Zuidlaren, geen locatie is ons te ver, zowel nationaal als internationaal. In Europa of voor uw verhuizing overzee kunt u op onze verhuisservice rekenen.

Andere locaties waar verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen ook druk aan het verhuizen is:

Gaat u binnenkort emigreren? Hier treft u een overzicht aan van onze internationale bestemmingen. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies.

Gediplomeerd personeel van Oostland verhuizingen

Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Aantal handige verhuistips voor uw verhuizing


Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

  1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
  4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
  5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
  8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
  9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructie filmpjes.

Verhuiskosten voor een verhuizing in of vanuit Zuidlaren

Wil uw weten wat uw bedrijfsverhuizing of particuliere verhuizing in of vanuit Zuidlaren kost? Vul dan het nu het offerte formulier in. U ontvangt een duidelijke verhuisofferte. Hierin staat omschreven hoe hoog de verhuiskosten zijn en welke verhuisservice u mag verwachten.

Informatiepakket voor uw verhuizing

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Zuidlaren? Vraag dan een offerte aan!

Opslag mogelijkheden in Zuidlaren

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in de opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal wanneer u gaat verhuizen en u uw inboedel tijdelijk wilt opslaan.

Wij begrijpen dat u alleen wilt betalen voor datgene voor wat u gebruikt. Bij opslag van uw goederen in ons magazijn betaalt u dan ook per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties van Oostland verhuizingen

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Bekijk onze referenties.

Direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Mondial Oostland Vehuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Zuidlaren!