> Menu

Verhuisbedrijf Haren

Verhuisbedrijf Mondial Oostland is als Erkende verhuizer zeer actief in de regio Haren. Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van het noorden durven te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Haren, ziet u onze Erkende verhuizers regelmatig rondrijden in de regio Haren!

Met onze vestiging in en Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Stel uw verhuisvragen!

Verhuisbedrijf in Haren met verhuizingen in heel (Noord) Nederland

Verhuizen zonder zorgen dat doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Haren, geen locatie is ons te ver.

Andere locaties waar Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen ook druk aan het verhuizen is:

Gaat u verhuizen en wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Gediplomeerd personeel

Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Verhuiskosten voor uw verhuizing naar Haren

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerte formulier in of gebruik onderstaande button en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Haren? Vraag dan een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Opslag mogelijkheden

Mondial Oostland Verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel veilig wilt opslaan.

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Haren!