> Menu

Verhuisbedrijf Friesland

Wij hebben jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen in Friesland, sinds 1928 zijn er door ons duizenden verhuizingen verzorgd. Onze visie is Zorgeloos Verhuizen, dit vertaalt zich door het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Daarom komt onze verhuisadviseur graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken. Uiteraard ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat!

Stel uw verhuisvragen!

Verhuizen vanuit en naar Friesland

Verhuizen zonder zorgen dat doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in Friesland, geen locatie is ons te ver. Andere locaties waar verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen ook druk aan het verhuizen is:

Wilt u meer weten of een  prijsopgave voor uw verhuizing? Gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Gediplomeerd personeel

Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Verhuiskosten voor uw verhuizing naar Friesland

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerteformulier in of gebruik onderstaande button en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Friesland? Vraag dan een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Opslag mogelijkheden

Mondial Oostland Verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, Zorgeloos Verhuizen in de regio Friesland!