Menu

Verhuisbedrijf Eemsmond

Verhuisbedrijf Mondial Oostland is als Erkende verhuizer zeer actief in de regio Eemsmond. Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van het noorden durven te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Eemsmond, ziet u onze Erkende verhuizers regelmatig rondrijden in de regio Eemsmond!

Stel uw verhuisvragen!

Met onze vestiging in en Kolham (Hoogezand-Sappemeer) en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Vraag een offerte aan

Verhuizen naar Eemsmond

Zorgeloos verhuizen naar Eemsmond dat doet u met ons erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Eemsmond, geen locatie is ons te ver. Andere locaties waar verhuisbedrijf Mondial Oostland ook druk aan het verhuizen is:

Vraag een offerte aan

Gediplomeerd personeel

Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Verhuiskosten voor uw verhuizing naar Eemsmond

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn voor uw verhuizing naar Eemsmond? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Informatiepakket met handige informatie over verhuizen

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Eemsmond? Vraag dan een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Opslag mogelijkheden

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Eemsmond!