Menu

Verhuisbedrijf Winschoten

Verhuisbedrijf Mondial Oostland is als Erkende verhuizer zeer actief in de regio Winschoten. Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van het noorden durven te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Winschoten, ziet u onze Erkende verhuizers regelmatig rondrijden in de regio Winschoten!

Stel uw verhuisvragen!

Verhuizen naar Winschoten

Gaat u verhuizen naar Winschoten? Met onze vestiging in en Kolham (Hoogezand-Sappemeer) en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor uw verhuizing naar Winschoten en verhuizen in Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Verhuisbedrijf in Winschoten met verhuizingen in heel (Noord) Nederland

Verhuizen zonder zorgen dat doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Winschoten, geen locatie is ons te ver. Gaat u verhuizen en wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Vraag vrijblijvend een offerte aan en gebruik onderstaande button.

Vraag een offerte aan

Andere locaties waar verhuisbedrijf Mondial Oostland ook druk aan het verhuizen is:

Gediplomeerd personeel

Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Verhuiskosten voor uw verhuizing naar Winschoten

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn voor uw verhuizing naar Winschoten? Vul dan het offerteformulier in of gebruik onderstaande button en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Winschoten? Vraag dan een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in geklimatiseerde en beveiligde opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Vraag een offerte aan

Direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of neem contact op en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Winschoten!