Menu

Verhuisbedrijf Winschoten

Welkom bij Mondial Oostland Verhuizingen, hét erkende verhuisbedrijf in Winschoten en omstreken. Met trots zijn wij sinds 1928 dé verhuisspecialist in Noord-Nederland. Als Erkende verhuizer zorgen wij voor zorgeloze verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers staan garant voor een vlekkeloze verhuiservaring.

Vraag een offerte aan

Verhuizen naar Winschoten met Mondial Oostland

Of u nu binnen Winschoten verhuist of vanuit een andere locatie naar Winschoten verhuist, met een hart voor verhuizen staat het verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen voor u klaar. Ons kantoor in Kolham (gemeente Midden-Groningen) biedt de perfecte uitvalsbasis voor verhuizingen in Noord-Nederland. Wij begrijpen dat een verhuizing een grote stap is en helpen u graag met een soepele overgang naar uw nieuwe locatie. Ontdek de verhuisservice van Mondial Oostland Verhuizingen en verhuis zorgeloos in Winschoten.

Waarom kiezen voor Mondial Oostland Verhuizingen?

 • Erkend Verhuisbedrijf: Als erkend verhuisbedrijf voldoen wij aan de hoogste standaarden, u bent verzekerd van een professionele en betrouwbare service.
 • Actief in Noord-Nederland: Hoewel wij als verhuisbedrijf veel verhuizingen uitvoeren in Winschoten, zijn wij ook inzetbaar in omliggende gebieden zoals Assen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, en meer.
 • Gediplomeerd personeel: Onze goed opgeleide verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Duurzaam verhuisbedrijf Winschoten

Zoekt u een duurzaam verhuisbedrijf voor uw verhuizing van of naar Winschoten? Kies voor de groene verhuisservice van Mondial Oostland Verhuizingen. Ons Erkende Verhuisbedrijf maakt gebruik van moderne en duurzame transportmiddelen.

Vraag een offerte aan voor uw verhuizing naar Winschoten

Wilt u de kosten voor uw verhuizing naar Winschoten weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. In de offerte beschrijven we niet alleen de kosten, maar ook welke uitgebreide verhuisservice u van Mondial Oostland kunt verwachten.

Anderen die verhuizen met Mondial Oostland

Naast Winschoten verzorgen wij ook verhuizingen naar Assen, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand, Menterwolde, Sappemeer, Veendam, Zuidlaren, en meer. Waar u ook naartoe gaat verhuizen, wij bieden u een hoogwaardige verhuisservice en hebben de kennis en ervaring in huis om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Zorgeloos verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Lees meer over de ervaringen van onze klanten en ontdek waarom wij de ideale keuze zijn voor uw verhuizing naar Winschoten.

Vraag een informatiepakket aan

Een goede voorbereiding begint met goede voorlichting. Vraag ons informatiepakket aan voor handige tips en informatie over het verhuisproces. Verhuizen doet u niet iedere dag. Een aantal verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing:

 • Overzichtelijk verhuizen? Begin ruim op tijd met pakken.
 • Gebruik voor elke kamer een andere doos.
 • Nummer en label de dozen met vermelding van de kamerbestemming.
 • Maak een overzicht en schrijf per doos de inhoud op.
 • Reserveer ruimte op het overzicht, voor het noteren van bijzonderheden en waardevolle spullen.
 • Zorg ervoor dat u items die u regelmatig gebruikt eenvoudig kunt terugvinden.
 • Controleer of grote spullen door de deur passen.
 • Zet de trommel van uw wasmachine vast.
 • Bewaar belangrijke papieren in uw handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructie filmpjes.

Beveiligde opslag voor uw inboedel

Heeft u (tijdelijke) opslagruimte nodig voor uw inboedel, meubels of archieven? Mondial Oostland Verhuizingen biedt geklimatiseerde en klasse 3 beveiligde opslagfaciliteiten voor een zorgeloze opslagperiode.

Wij begrijpen dat u voor de opslag van uw goederen alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Contact met onze verhuisadviseurs

Bel 0598 – 39 98 20 of neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Onze verhuisadviseurs staan klaar om met u de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook direct een offerte aanvragen via onderstaande button.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen – Uw partner voor zorgeloos verhuizen in en rondom Winschoten!