Menu

Verhuisbedrijf Stadskanaal inschakelen

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Stadskanaal? Mondial Oostland Verhuizingen staat voor u klaar! Met een rijke historie en als Erkende Verhuizer bedienen wij Stadskanaal en de omliggende regio al sinds 1928. Vertrouw op onze expertise ga voor een zorgeloze verhuizing. Neem gerust contact op met ons kantoor in Kolham en stel uw verhuisvragen.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Stadskanaal met ruim 95 jaar ervaring

Wij hebben ruim 95 jaar ervaring. Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van particulieren, bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen in Stadskanaal en omstreken. Een aantal voordelen:

 • Verhuisbedrijf sinds 1928, veel verhuiservaring
 • Erkende Verhuizer, Ons team bestaat uit professionele verhuizers met officiële erkenning
 • Professionaliteit, wij beschermen uw eigendommen optimaal en werken met opgeleid personeel
 • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen
 • Reactie: < 24u

Verhuizen naar Stadskanaal

U gaat verhuizen naar Stadskanaal? Wij helpen u graag bij uw verhuizing naar deze bijzondere plaats, ooit ontstaan als aanlegplaats voor schippers die over het kanaal richting de stad Groningen voeren.

Milieuvriendelijk verhuisbedrijf Stadskanaal

Kies voor een milieuvriendelijk verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Stadskanaal. Ons verhuisteam zet zich in voor mens en milieu o.a. door gebruik te maken van herbruikbare verpakkingsmaterialen.

Voor uw verhuizing gebruiken wij o.a. luchtgeveerde MAN Euro 6 verhuiswagens, deze voertuigen hebben een laag brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot. Daarnaast zijn onze beveiligde opslagfaciliteiten energiezuinig en voorzien van ledverlichting.

Hart voor verhuizen

Ons toegewijde verhuisteam heeft hart voor verhuizen en kent de kneepjes van het vak. Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen zorgt ervoor dat uw waardevolle bezittingen vakkundig van a naar b wordt verhuist. Een ander groot voordeel om ons Erkende Verhuisbedrijf in te schakelen; Uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tot € 100.000, -.

Bekijk de video en ontdek binnen één minuut wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen

Een particuliere verhuizing, kantoorverhuizing of een zorgverhuizing vraagt om een deskundige aanpak. De professionele verhuizers van verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen hebben de kennis in huis en zijn bijvoorbeeld speciaal opgeleid tot zorgverhuizer. Vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, verzorgt ons verhuisteam verhuizingen door heel Nederland en ook internationaal. Een aantal locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Meer weten? Bel: 0598 – 399 820 en ontvang een persoonlijk advies, of vul het contactformulier in en één van onze verhuisadviseurs neemt contact met u op.

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag. Wij geven u graag een aantal verhuistips.

 1. Om uw verhuizing overzichtelijk te houden kunt u het beste ruim op tijd beginnen met het inpakken van de dozen, bijvoorbeeld iedere dag een paar.
 2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 3. Voorzie elke doos van een nummer en vermeld daarop de kamer waar deze doos naar toe moet.
 4. Maak per kamer een lijst/overzicht. Noteer het nummer van de doos, vermeld daarnaast de inhoud van deze verhuisdoos, zo worden de dozen naar de juiste ruimte gebracht en kunt u op een later moment uw spullen eenvoudig terugvinden.
 5. Laat op het overzicht ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 6. Spullen die u regelmatig gebruikt pakt u als laatste in.
 7. Meet grote spullen op en check of deze door de deuren passen.
 8. Een wasmachine verhuist u met een vastgezette trommel.
 9. Belangrijke papieren kunt u het beste in uw handbagage bewaren.

Verhuizing naar Stadskanaal? Informeer naar de verhuiskosten!

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn voor uw verhuizing naar Stadskanaal? Bel: 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en één van onze verhuisadviseurs neemt contact met u op voor meer informatie.

Informatie over verhuizen

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. U kunt hier een informatiepakket aanvragen met tips en handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing binnen- naar of vanaf Stadskanaal? Vraag dan een offerte aan!

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

Mondial Oostland verhuizingen verzorgt ook beveiligde en geklimatiseerde opslag van boedels, inventaris en archieven. Handig wanneer u gaat verhuizen naar Stadskanaal en tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel beveiligd wilt opslaan.

Wij begrijpen dat u voor de opslag van uw waardevolle bezittingen alleen datgene wilt betalen van wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft, zonder tussenkomst van huurcontracten. Lees meer over de inboedelopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties

Benieuwd naar de reacties van onze klanten? Lees hier meer over wat zij zeggen over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen.

Meer weten?

Het verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen staat voor u klaar. Bel 0598 – 39 98 20, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om uw verhuiswensen en de mogelijkheden door te nemen. Met onderstaande button kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Mondial Oostland Verhuizingen, het verhuisbedrijf voor zorgeloos verhuizen van en naar Stadskanaal!