Menu

Nieuwe MAN Euro 6 voertuigen met zuinige motoren voor Mondial Oostland Verhuizingen

Duurzaam en milieuvriendelijk verhuizen is al enige tijd mogelijk bij Mondial Oostland Verhuizingen en met de aanschaf van deze twee met MAN Euro 6 voertuigen wordt het brandstofverbruik van onze verhuisvloot nog verder teruggebracht en dat is goed nieuws voor het milieu, aldus Jan van Santen, directeur Mondial Oostland Verhuizingen. Het is ook een welkome aanvulling voor onze verhuisorganisatie, op die manier kunnen wij inspelen op de vraag van onze klanten die graag op een milieuvriendelijke manier willen verhuizen.

Nieuwe MAN Euro 6 voertuigen met zuinige motoren voor Mondial Oostland Verhuizingen Duurzaam en milieuvriendelijk verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen uit Kolham (Groningen)

CO2 uitstoot aanzienlijk teruggebracht

Het brandstofverbruik van deze zuinige Euro 6-motoren ligt, ten opzichte van zijn toch al zuinige voorgangers, 4,2% lager (TÜV test in september 2019). In Nederland kan dit zelfs oplopen tot een besparing van 6% (bron MAN-Nederland). De CO2 uitstoot wordt daarmee aanzienlijk teruggebracht en dat is beter voor het milieu. Daarnaast heeft de MAN Euro 6 een laag eigen gewicht, automatische transmissie en een geluidsarme, ruime cabine, een plezierige bijkomstigheid voor onze verhuizers/chauffeurs.

Duurzaam verhuisbedrijf

Mondial Oostland Verhuizingen is een duurzaam verhuisbedrijf. Voor de verhuizing van onze particuliere en zakelijke klanten kunnen elektrische vervoersmiddelen ingezet worden, er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verpakkingen en onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten zijn voorzien van ledverlichting.

Duurzaam verhuizen bij Mondial Oostland

Duurzaamheid is een actueel thema en is overal in onze bedrijfsvoering terug te vinden. Wij lopen graag voorop en zijn altijd op zoek naar nieuwe initiatieven die bijdragen aan een beter milieu. Wij vinden het plezierig om te merken dat steeds meer klanten milieubewust zijn en specifiek vragen naar duurzame verhuisoplossingen zoals bijvoorbeeld elektrisch vervoer, vertelt Jan van Santen. De nieuwe MAN Euro-6 verhuiswagens, met zuinige motoren, worden naast particuliere verhuizingen ook ingezet voor de verhuizingen van onze zakelijke relaties zoals de Gemeente Midden-Groningen, Provincie Groningen, Rijks Universiteit Groningen (RUG), enz.

Keurmerk Sociale Onderneming

Mondial Oostland Verhuizingen is in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Voor dit certificaat worden de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden. 13 Klimaatactie is een van deze SDG’s.

Meer over KSO vindt u hier.

Meer over duurzaam verhuizen

Wilt u meer weten over duurzaam verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen? Maak gebruik van onderstaande button en stel uw vraag aan een van onze verhuisadviseurs. Of bel 0598 – 399 820, onze verhuismedewerkers staan voor u klaar. 

Ik heb een vraag

Gerelateerd nieuws: