Menu

Verhuisbedrijf Meppel en omstreken

Bent u van plan te verhuizen naar het prachtige Meppel en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf in Meppel en omstreken? Bekijk de video en ontdek binnen één minuut wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen staan we klaar om uw verhuizing naar Meppel soepel en stressvrij te laten verlopen. Als Erkende Verhuizer bieden we professionele verhuisdiensten aan die aansluiten op al uw behoeften.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar Meppel?

Gaat u verhuizen naar Meppel? Deze charmante stad, gelegen in het hart van Drenthe, trekt jaarlijks vele nieuwe inwoners aan. Met zijn schilderachtige grachten, historische architectuur en levendige gemeenschap is Meppel een ideale plek om te wonen. Of u nu op zoek bent naar rust en natuur of naar een bruisend stadsleven, Meppel heeft voor elk wat wils.

Waarom kiezen voor Mondial Oostland Verhuizingen?

Als Erkend verhuisbedrijf streven we ernaar om elke verhuizing naar Meppel probleemloos te laten verlopen. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  • Ervaring: Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche weten we hoe we elke verhuizing tot een succes moeten maken.
  • Professioneel Team: Ons team van goed opgeleide en vriendelijke verhuisspecialisten staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het verhuisproces.
  • Betrouwbaarheid: Wij zijn Erkende Verhuizer en trots op onze betrouwbare service. Wij streven ernaar om altijd aan uw verwachtingen te voldoen, zo niet te overtreffen.
  • Verhuizer sinds 1928
  • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen
  • Reactie: < 24u

Hart voor verhuizen

Ons toegewijde verhuisteam heeft hart voor verhuizen en kent de kneepjes van het vak. Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen zorgt ervoor dat uw waardevolle bezittingen vakkundig van a naar b wordt verhuisd. Een ander groot voordeel om ons Erkende Verhuisbedrijf in te schakelen; Uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tot € 100.000, -.

Onze diensten

Als ervaren verhuisbedrijf begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden we een scala aan diensten aan om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen, waaronder:

  • Verhuisplanning: Ons team van experts helpt u bij het plannen van elke stap van uw verhuizing naar Meppel, van het inpakken tot het opzetten van uw nieuwe thuis.
  • Inpakken en uitpakken: Laat het inpakken van uw bezittingen over aan onze professionals, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken. We zorgen er ook voor dat al uw spullen veilig worden uitgepakt in uw nieuwe woning.
  • Transport: Met ons modern en goed uitgerust wagenpark zorgen we voor een efficiënt en veilig transport van uw bezittingen naar Meppel.
  • Montage en demontage: Of het nu gaat om meubels of toestellen, ons team staat klaar om u te helpen bij de montage en demontage ervan, zodat u snel kunt settelen in uw nieuwe huis.

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen

Een particuliere verhuizing, kantoorverhuizing of een zorgverhuizing vraagt om een deskundige aanpak. De professionele verhuizers van verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen hebben de kennis in huis en zijn bijvoorbeeld speciaal opgeleid tot zorgverhuizer. Vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, verzorgt ons verhuisteam verhuizingen door heel Nederland en ook internationaal. Een aantal locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Meer weten? Bel: 0598 – 399 820 en ontvang een persoonlijk advies, of vul het contactformulier in en één van onze verhuisadviseurs neemt contact met u op.

Informatiepakket aanvragen

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. U kunt hier een informatiepakket aanvragen met tips en handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing binnen- naar of vanaf Meppel? Vraag dan een offerte aan!

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

Mondial Oostland verhuizingen verzorgt ook beveiligde en geklimatiseerde opslag van boedels, inventaris en archieven. Handig wanneer u gaat verhuizen naar Meppel en tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel beveiligd wilt opslaan.

Wij begrijpen dat u voor de opslag van uw waardevolle bezittingen alleen datgene wilt betalen van wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft, zonder tussenkomst van huurcontracten. Lees meer over de inboedelopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties

Benieuwd naar de reacties van onze klanten? Lees hier meer over wat zij zeggen over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen.

Klaar om te verhuizen naar Meppel?

Neem vandaag nog contact op met Mondial Oostland Verhuizingen en laat ons uw verhuizing naar Meppel tot een succes maken. Klik op onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen of bel ons op: 0598 – 399 820 voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Mondial Oostland Verhuizingen, het verhuisbedrijf voor zorgeloos verhuizen van en naar Meppel!