> Menu

Opslagruimte huren Groningen

Ontdek de mogelijkheden bij Mondial Oostland Verhuizingen voor het huren van opslagruimte in Groningen. Onze opslagfaciliteiten zijn geschikt voor zowel de beveiligde opslag van uw inboedel, inventaris en ook voor de opslag van archieven.

Vraag een offerte aan

Zoekt u veilige opslagruimte in Groningen? Wij hebben ruim 7.500 m2 aan klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten in Groningen (Kolham). Of het nu gaat om de opslag van uw inboedel, inventaris of de bewaarneming van statische en dynamische archieven, wij hebben de geschikte ruimte voor u.

Opslag huren in Groningen? Kies Mondial Oostland

Bij Mondial Oostland Verhuizingen geniet u van klasse 3 beveiligde, stofvrije en geklimatiseerde opslagfaciliteiten. Of u nu voor een korte of voor een langere termijn opslagruimte wilt huren in Groningen of omgeving. Bij ons kunt u uw goederen zorgeloos opslaan, tot het moment dat u deze weer nodig heeft. Wilt u meer weten over wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen? Bel ons op 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button voor een offerte.

Opslagruimte huren Groningen

Voor beveiligde opslag in Groningen staat Mondial Oostland kaar voor particulieren en voor de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van complete inboedels, bedrijfsinventarissen, inventarissen van onderwijs- en zorginstellingen, maar ook van archieven. Onze opslagcapaciteit in Kolham (Groningen) bedraagt ruim 7.500m2. De ruimtes zijn risicoklasse 3 beveiligd en voorzien van camerabeveiliging, stofvrij en verwarmd. Uw bezittingen blijven in uitstekende conditie bij ons, zelfs na maanden van opslag.

Waarom kiezen voor opslag bij Mondial Oostland Verhuizingen?

  • Uw goederen optimaal beveiligd: Klasse 3 beveiligde opslagfaciliteiten met cameratoezicht.
  • Ruim 7.500 m2 opslagruimte in Groningen voor: inboedels, inventaris en archieven.
  • Selfstoragebox, toegang tot uw goederen tijdens werkdagen van 07:30uur tot 17:30uur.
  • Per week opzegbaar.
  • Snelle reactie: Binnen 24 uur.

Wat kost opslag

Bij Mondial Oostland begrijpen we dat u alleen wilt betalen voor datgene wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week voor de opslag van uw goederen. Met een maximale opzegtermijn van één week en zonder langlopende huurcontracten. Lees meer over opslag van uw inboedel , of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Selfstorage- en opslag-faciliteiten

Maak kennis met de SELFSTORAGE- EN OPSLAG-faciliteiten van Mondial Oostland. Wanneer u gebruik maakt van onze speciale Selfstorageboxen, dan heeft u tijdens werkdagen/-uren altijd toegang tot uw opgeslagen spullen.

Hoe Selfstorage werkt

Wanneer u een Selfstoragebox huurt, dan ontvangt u een sleutel waarmee u toegang heeft tot uw persoonlijke opslagruimte. De box is alleen toegankelijk voor u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 07:30uur tot 17:30uur.

De Selfstoragebox is ideaal voor het opslaan van diverse items, zoals surfplanken, winterbanden, skiboxen, koffers, meubelstukken, gereedschap, tuinmeubelen, decoratiemateriaal, boeken, kampeerspullen, motoren, jetski’s en rubberboten. Ook zelfstandig ondernemers in Groningen en omgeving vinden hier passende opslagruimte.

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Mondial Oostland Verhuizingen voor meer informatie over onze opslagmogelijkheden. Bel 0598 – 39 98 20, of gebruik onderstaande button voor een op maat gesneden offerte.

Vraag een offerte aan

Mondial Oostland Verhuizingen – Uw goederen veilig opgeborgen.