Menu

Selfstorage huren in Groningen

Betrouwbare en professionele Selfstorage huren in Groningen? Dat kan bij Mondial Oostland Verhuizingen in Kolham (Groningen). Wij begrijpen dat uw waardevolle spullen extra aandacht verdienen tijdens de opslag. Met Selfstorage bieden wij u beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten, voorzien van cameratoezicht. U huurt bij ons een persoonlijke storagebox, waar u zelf uw spullen kunt opslaan.

Vraag een offerte aan

Selfstorage huren

Selfstorage huren geeft u veel flexibiliteit. Met een persoonlijke toegangssleutel kunt u op elk gewenst moment uw goederen zelf opslaan, of deze weer uit de opslag halen. Onze opslagfaciliteiten in Groningen (Kolham) zijn geschikt voor zowel de beveiligde opslag van uw inboedel, inventaris en ook voor de opslag van archieven.

Waarom kiezen voor onze Selfstorage?

Bij Mondial Oostland Verhuizingen kunt u terecht voor een breed scala aan opslagmogelijkheden. Selfstorage is ideaal voor de opslag van uw surfplank, winterbanden, archief, meubelstukken, gereedschap. Zelfs uw motor, jetski of rubberboot kunt u veilig opslaan. Bij Mondial Oostland vindt u de perfecte Selfstoragebox die aansluit bij uw behoeften.

Voordelen van onze Selfstorage- en Opslag:

  • Veilig en geklimatiseerd: Uw goederen worden veilig (klasse 3 & cameratoezicht) en geklimatiseerd opgeslagen, zo blijven ze in een optimale staat.
  • Persoonlijke toegang: U ontvangt een persoonlijke toegangssleutel, zo heeft u op elk gewenst moment toegang tot uw opslagruimte.
  • Flexibele toegangstijden: De Selfstoragebox is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 07:30 uur tot 17:30 uur.
  • U huurt per week, zonder ingewikkelde huurcontracten.

Selfstorage voor zelfstandig ondernemers in Groningen

Speciaal voor zelfstandig ondernemers in Groningen biedt onze Selfstorage- en Opslag de perfecte oplossing en flexibiliteit. Huur een opslagbox en ontvang een persoonlijke sleutel voor uw storagebox. Van maandag tot en met vrijdag, tussen 7:30 uur tot 17:30 uur heeft u altijd toegang tot de box. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, gebruik onderstaande button. of bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met onze adviseurs.

Zorgeloos opslaan bij Mondial Oostland Verhuizingen

Onze faciliteiten voldoen aan alle eisen om uw waardevolle bezittingen of inventaris zorgeloos en gemakkelijk op te slaan. Bij ons huurt u per week, met een opzegtermijn van slechts één week en zonder ingewikkelde huurcontracten. Dat betekent maximale flexibiliteit voor u en dat is zorgeloos opslaan bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Kosten voor een opslagbox in Groningen

Voor slechts €15,00* per week, inclusief btw, huurt u een opslagbox van circa 10 m³ (afmetingen: 188x217x230 bxdxh). Als u een ander formaat nodig heeft, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel 0598 – 399 820 om direct in contact te komen met een van onze adviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Meer over Selfstorage- en Opslag

Bij Mondial Oostland Verhuizingen staat Selfstorage- en Opslag gelijk aan zorgeloos opslaan. Wij bieden betrouwbare, veilige en flexibele opslagruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek de voordelen van onze professionele Selfstorage- en Opslagfaciliteiten in Groningen. Bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met één van onze adviseurs.

Vraag een offerte aan

Selfsorage- en Opslag bij Mondial Oostland: Uw goederen veilig opgeborgen.