Menu

Verhuisbedrijf Emmen en omstreken

Zorgeloos verhuizen? Erkende verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen staat voor u klaar, het verhuisbedrijf voor Emmen en omstreken. Sinds 1928 verzorgen wij verhuizingen voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Wij begrijpen als geen ander dat u graag soepel en zonder zorgen wilt verhuizen. Bekijk onze video en ontdek binnen één minuut wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Emmen, hart voor verhuizen

Het verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen heeft hart voor verhuizen en passie voor het vak. Vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, verzorgen wij verhuizingen door heel Nederland en zijn wij ook verhuisbedrijf voor Emmen.

Verhuizen naar Emmen

Soepel en stressvrij verhuizen naar Emmen begint bij Mondial Oostland. Bij ons erkende verhuisbedrijf kunt u gebruik maken van professionele verhuisdiensten die aansluiten op uw behoeften voor uw verhuizing naar Emmen. Wij begrijpen dat uw bezittingen meer zijn dan alleen materiële goederen. Deze worden dan ook met de grootste zorg behandeld. Bovendien is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd tot €100.000.

Verhuizen naar Emmen, onze diensten

U gaat verhuizen naar Emmen. Elke verhuizing is uniek, daarom bieden we een breed scala aan diensten en kunnen wij in al uw verhuisbehoeften voorzien:

  • Verhuisplanning: We helpen u bij elke stap van uw verhuizing, van inpakken tot het inrichten van uw nieuwe thuis.
  • Inpakken en uitpakken: Laat het inpakken van uw bezittingen over aan onze professionals, zodat u zich op andere zaken kunt richten.
  • Transport: Met ons modern wagenpark zorgen we voor een efficiënt en veilig transport van uw spullen.
  • Montage en demontage: We helpen u bij het in- en uit elkaar halen van meubels en apparaten, zodat u snel kunt settelen.

Bij Mondial Oostland Verhuizingen kunt u uw verhuizing volledig uit handen geven en zorgeloos verhuizen naar Emmen.

Waarom kiezen voor Mondial Oostland Verhuizingen?

Met decennia aan ervaring in de verhuisbranche weten wij als geen ander wat er bij een verhuizing komt kijken. Deze kennis zetten wij graag voor u in. Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Ervaring: Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elke verhuizing tot een succes moeten maken.
  • Professioneel team: Ons team van goed opgeleide en vriendelijke verhuisspecialisten staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het verhuisproces.
  • Betrouwbaar: Als erkend verhuisbedrijf streven we ernaar om altijd aan uw verwachtingen te voldoen, zo niet te overtreffen.
  • Optimale bescherming: Uw waardevolle spullen zijn bij ons in goede handen. We zorgen voor een optimale bescherming tijdens het hele verhuisproces.
  • Snelle respons: U kunt rekenen op een reactie binnen 24 uur.

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen

Een particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing of een zorgverhuizing vraagt om een deskundige aanpak. De professionele verhuizers van erkende verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen hebben de kennis in huis en zijn bijvoorbeeld speciaal opgeleid tot zorgverhuizer. Vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, verzorgt ons verhuisteam verhuizingen door heel Nederland. Een aantal locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland ook verhuizingen verzorgt:

Meer weten? Bel:  0598 – 399 820 en ontvang een persoonlijk advies, of vul het contactformulier in en één van onze verhuisadviseurs neemt contact met u op.

Informatiepakket aanvragen

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. U kunt hier een informatiepakket aanvragen met tips en handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing binnen- naar of vanaf Emmen? Vraag dan een offerte aan!

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

U kunt bij Mondial Oostland verhuizingen ook terecht voor beveiligde en geklimatiseerde opslag van boedels, inventaris en archieven. Handig wanneer u gaat verhuizen naar Emmen en u tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte nodig heeft.

Wij begrijpen dat u voor de opslag van uw bezittingen alleen datgene wilt betalen van wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft, zonder tussenkomst van huurcontracten. Lees meer over de inboedelopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties

Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? U leest het hier.

Verhuizen naar Emmen?

Gaat u verhuizen naar Emmen? Neem contact op met ons verhuisbedrijf. Wij informeren u graag over onze aanpak en staan klaar om uw verhuizing naar Emmen soepel te laten verlopen. Klik op onderstaande knop en vraag een vrijblijvende offerte aan, of bel: 0598 – 399 820. voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Mondial Oostland Verhuizingen, het verhuisbedrijf voor zorgeloos verhuizen van en naar Emmen!