Menu

Verhuisbedrijf Slochteren

Zoekt u een verhuisbedrijf in Slochteren of omstreken? Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer en gevestigd in Kolham. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uw perfecte verhuispartner voor uw verhuizing in Noord-Nederland.

Verhuisbedrijf Slochteren

Sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren in Slochteren en omstreken. Mondial Oostland Verhuizingen het Verhuisbedrijf voor uw zorgeloze verhuizing in Slochteren en omstreken.

Vraag een offerte aan

Verhuizen in Slochteren en (Noord) Nederland!

Verhuisbedrijf Mondial Oostland is als Erkende verhuizer zeer actief in Slochteren en (Noord) Nederland. Zorgeloos verhuizen in Slochteren en (Noord) Nederland doet u met Mondial Oostland Verhuizingen. Als Erkende Verhuizer verhuizen wij sinds 1928 boedels van bedrijven en particulieren, wij worden ook dé verhuizer van het noorden genoemd.  Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham.


Stel uw verhuisvragen!

Verhuizen in Nederland of Internationaal

Gaat u verhuizen in Nederland of internationaal dan zorgt Mondial Oostland Verhuizingen ervoor dat u verhuist zonder zorgen. Zowel nationaal als internationaal, in Europa en overzee, staan onze verhuizers klaar om uw verhuizing tot in de puntjes te organiseren en kunt u rekenen op onze verhuisservice.  Hieronder vindt u een overzicht van aantal locaties waar verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen actief is:

Emigreren

Gaat u binnenkort emigreren? Een overzicht van onze internationale bestemmingen treft u  hier aan. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies.

Waarom verhuizen met Oostland Verhuizingen?

 • Jarenlange verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928
 • Professionele verhuizers, opgeleid personeel
 • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen, gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
 • Tijdelijke opslag mogelijk in een van onze beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw goederen blijven in perfecte staat.

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

 1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
 2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
 4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
 5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
 8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
 9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Uw piano verhuizen?

Ook voor het verhuizen van uw piano bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen aan het juiste adres. Mondial Oostland maakt gebruik van luchtgeveerde meubelwagens. Uw piano wordt op alle mogelijke manieren optimaal beschermd tijdens transport en komt in perfecte staat aan in uw nieuwe woning of in bijvoorbeeld de concertzaal.

Krijg een indruk van onze aanpak

De kosten van uw verhuizing

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Neem contact op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt een overzichtelijke verhuisofferte, voorzien van de kosten van uw verhuizing en een overzicht van de verhuisservice van ons verhuisbedrijf.

Zorgeloos verhuizen naar Slochteren

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. Vraag het informatiepakket aan en ontvang handige informatie en tips over verhuizen.  

Beveiligde opslagfaciliteiten

Mondial Oostland Verhuizingen heeft klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. Ideaal wanneer u gaat verhuizen en u uw inboedel tijdelijk of voor langere termijn wilt opslaan. Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Onze referenties vertellen u meer.

Bedrijfsverhuizingen in Slochteren

Ook voor het verhuizen van uw bedrijf of zorginstelling in Slochteren wordt door Mondial Oostland Verhuizingen op professionele wijze verzorgd. Lees hier meer.

Vragen over uw verhuizing?

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Slochteren!