Menu

Nieuw: Videotaxatie bij Mondial Oostland Verhuizingen

Mondial Oostland Verhuizingen, de Erkende Verhuizer uit Kolham Groningen, breidt haar dienstverlening verder uit met een videotaxatie. Mondial Oostland Verhuizingen, de Erkende Verhuizer uit Kolham Groningen, breidt haar dienstverlening verder uit met een videotaxatie. Heeft u overdag geen tijd om om een verhuistaxateur te ontvangen of woont u in het buitenland woont en wilt u internationaal verhuizen, dan is deze dienst ideaal.

‘Zorgeloos verhuizen’ staat bij Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen in Kolham, centraal, daarom wordt er continu gezocht naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Met de ontwikkelde video app wordt u door onze verhuistaxateurs op een professionele, klantvriendelijke en snelle manier geholpen met een verhuistaxatie en dat scheelt u veel tijd.

Mondial Oostland Verhuizingen is één van de eerste verhuisbedrijven in Nederland die u deze online taxatie aanbiedt, voor zowel particuliere alsook zakelijke verhuizingen, binnen Nederland en Internationaal.

Hoe werkt de Videotaxatie?

  • U plant een afspraak in met de verhuistaxateur van Mondial Oostland Verhuizingen. De taxateur stuurt u voorafgaand aan de afspraak een link via de e-mail en sms.
  • Via de App Store of Google Play Store kunt u via deze link de videotaxatie app downloaden.
  • Volgens afspraak belt de taxateur u via de app en de videotaxatie vangt aan. De app is voorzien van een camerafunctie.
  • Tijdens de taxatie loopt u met uw smarttelefoon of tablet door elke kamer van de woning en u laat zien wat er allemaal verhuisd moet worden.
  • De taxateur stelt vragen en u kunt uw wensen aangeven tijdens deze rondleiding. Aan het einde van de afspraak heeft de verhuisspecialist alle benodigde informatie om een inventarislijst op te maken, het te volume bepalen en een verhuisofferte te maken.
  • Desgewenst kunt u na afloop aanvullend foto’s uploaden via de app.
  • Op basis van de videotaxatie, uw wensen en de inventarislijst ontvangt u een overzichtelijke offerte.

Videotaxatie, extra dienst

Heeft u weinig tijd of woont u in het buitenland en gaat u internationaal verhuizen? Deze videotaxatie is een extra dienst van Mondial Oostland Verhuizingen en biedt u de mogelijkheid om in de avond of in het weekend een afspraak inplannen voor de verhuisopname. Deze werkwijze geeft de verhuistaxateur een goede indicatie en u ontvangt snel een verhuisofferte.

Directeur Jan van Santen is erg enthousiast over de mogelijkheden: “Deze videotaxatie is een welkome toevoeging voor de klanten van Mondial Oostland Verhuizingen. Indien u liever een persoonlijk bezoekt ontvangt dan kunt u daar uiteraard op blijven rekenen.”

Direct een online videotaxatie inplannen?

Plan nu uw online videotaxatie in met één van de verhuistaxateurs van Mondial Oostland Verhuizingen en bel 0598 – 39 98 20. Of vraag nu een offerte aan.

‘Zorgeloos Verhuizen’ doet u met Mondial Oostland Verhuizingen.